1:36

Efter reklamen: Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.

(1:36)

Slå på ljud

Carina Bergfeldt har avslutat sin säsong av intervjuprogrammet Carina Bergfeldt på SVT, och har gjort succé både hos kritiker och publik. Nu när hon har sänt klart så väljer Bergfeldt att göra bokslut över sändningsperioden, och ser tillbaka på gäster och uppträdanden.

Men Carina Bergfeldt har inte bara fått positiv kritik för sitt program – hon har också fått kritik och påhopp för sitt utseende och för hur hon beter sig.

Under säsongen har Carina haft olika outfits varje vecka, alla stylade av Filippa Rådin, och medan Carina Bergfeldt själv har varit väldigt nöjd med sina kläder, så har hon fått höra mycket om sitt utseende under veckorna som har gått.

"Utan att ha faktakollat med honom så kan jag garantera att Skavlan på 24 säsonger inte närmelsevis har fått så många negativa kommentarer som jag fått om mitt utseende på tio avsnitt. Varje vecka ska jag sluta klä mig som en tant, eller ha färgtoner som är lite mer smickrande för min hy, eller andra skor, eller vad det nu kan vara.(Jag tror å andra sidan inte heller att Skavlan fått ens en procent av alla fina kommentarer jag fått, om hur snygga mina toppar är, eller vilken vacker grön nyans klänningen har.)", skriver programledaren på Instagram.

Hanna Hellquist rädsla för att inte få barn: ”Levt på ett tvivelaktigt sätt”

Carina Bergfeldt kritiseras av kollegerna

Det är inte bara hennes utseende som har kritiserats – Carina Bergfeldr berättar att hon har fått kommentarer från kolleger om att hon ler för mycket och kritiserats för sitt beteende framför kamerorna.

”Från första till sista programmet har jag fått kritik att jag inte är tillräckligt hård mot vissa gäster.Samtidigt har jag fått kritik att jag är för hård mot samma gäster.Jag har fått beröm för att jag ställer så många följdfrågor. Igår sa en teverecensent att det han saknade i mitt program var följdfrågor.Jag fick beröm av en programledarkollega för att jag vågade vara glad i rutan. Och ett mejl av en programledarkollega att jag borde sluta le så mycket”, skriver Carina Bergfeldt.

Programledaren slår dock fast att 90 procent av kommentarerna hon får är positiva, och att det väger tyngre än kritiken och hatet hon får utstå.

Carina Bergfeldt avslöjar kaoset bakom kulisserna: "Avhopp"