Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergfeldt ryter ifrån efter kritiken mot hur hon uppfostrar sonen

13 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Carina Bergfeldt ryter ifrån efter kritiken mot hur hon uppfostrar sonen
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck är föräldrar åt sonen Hamilton. Efter att Carina kritiserats för hur de uppfostrar sonen hemma ryter hon nu ifrån i ett inlägg på Instagram.
Annons
TV: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
TV: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

Carina Bergfeldt är mamma till 2-åriga sonen Hamilton, men vägen till ett föräldraskap var inte enkelt för henne och danska maken Jesper Zølck. Carina kämpade mot ofrivillig barnlöshet i flera år innan hon äntligen blev gravid.

Carina Bergfeldts kamp för att bli gravid

På Instagram har hon öppnat upp sig och berättat om då barnkampen var som svårast för paret. Det var när de befann sig i South Dakota 2018 som de i en presentshop hittade en hakklapp där det stod ”Made in Amerika with danish parts”.

”Dansken och jag hade försökt få barn i ett år, när vi besökte Mount Rushmore. Nästan bredvid berget fanns en skandinavisk giftshop. Vi stannade där, såg den här haklappen, och Jesper sa att vi skulle köpa den som en slags talisman, ”for good luck””, skriver hon i ett Instagram-inlägg.

Annons

Men efter det följde ytterligare nio månader av misslyckade ivf-försök – tills hon en dag faktiskt blev gravid.

”Och jag fick en liten pojke som jag dessutom fick ta med till Mount Rushmore i höstas, och som i morse åt frukost med denna på sig. Livet. Ibland blir det inte som man vill. Och ibland blir det bättre än man vågade drömma om”, skrev hon vidare och visade hur Hamilton åt frukost i hakklappen.

Kommentaren om sonen får Carina att ryta ifrån

Och nu lever familjen om tre det lyckliga liv hon alltid drömt om ihop. Men, när man är en offentlig person finns det alltid personer som kommer med pekpinnar – inte minst till offentliga personer som också är mammor.

Pekpinnar och mindre härliga ord om hur Carina är som mamma är precis vad hon nyligen fått ta del av. Något som hon i sin tur delar med sig av i ett Instagram-inlägg.

Efter att Carina delat med sig av en video på sonen så menar en annan att sonen är stressad och att videon visar på mental sjukdom – något som är en reaktion på föräldrarnas stressiga liv. Carina delar med sig av den dömande kommentaren och skriver:

Annons

”Ibland oroar jag mig över Hamilton. Att han ska må bra, att han ska bli lycklig. Att han ska bli mobbad. Eller bli en mobbare. Att han ska känna att jag svek honom på något sätt. Då är det skönt att människor som Cristina finns, som kan försäkra mig om att det inte finns något att oroa sig för - ty det är redan för sent. Mitt psykiskt sjuka barn är en vandrande tickande bomb på grund av hur vi har det hemma. Då vet jag. Det släpper stressen en smula”.

Bland kommentarerna möts Carina Bergfeldt av stöd från massor av människor.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlekBrand logo
Se också: Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlek
Annons