Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergs tårar efter
beslutet med familjen

13 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografKanal 5
Carina Berg och maken Erik Berg hade det kämpigt när de skulle bilda familj, och drabbades av uppslitande missfall.
Nu har de sonen Otto tillsammans – och insikten över hur familjen kunnat växa får Kanal 5-programledaren att bryat ihop i gråt i Bergs drömkåk.
– Ibland kändes det som att vi skulle få förhålla oss till en annan verklighet, eftersom det var lite svårt att få till honom, säger Carina Berg i Bergs drömkåk.
Annons

I nya säsongen av Bergs drömkåk bygger gifta paret Carina Berg, 42, och Erik Berg, 31, vidare på sin tomt i skärgården. Medan de två renoverade sitt drömhus i säsong ett, är det nu gäststugan och sjöstugan som får sig ett lyft.

Något annat som hänt sedan förra säsongen är att paret fått sonen Otto, som låg i mammas mage när första säsongen spelades in. Eftersom paret hade så svårt att få barn, och drabbades av tuffa missfall, så blir Carina Berg emotionell när hon tänker på vilken tur de har haft.

– Jag är så glad att jag fick bli mamma igen. Den drömmen att vi skulle få bli föräldrar. Ibland kändes det som att vi skulle få förhålla oss till en annan verklighet, eftersom det var lite svårt att få till honom, säger Carina Berg i Bergs drömkåk.

Programledaren börjar gråta av insikten, och kramas om av sin make framför tv-kamerorna.

– Jag är lycklig och lättad, säger Carina Berg i Kanal 5.

Carina Bergs kamp för att bli mamma igen

Carina Berg har tidigare berättat i sin podcast Gynning och Berg – Hittar sig själva att det var en period på två år som de kämpade med att bli föräldrar tillsammans.

Annons

– Det var ingen räkmacka, det var ganska många missfall och många många tårar. En himla brant uppförsbacke, berättade hon för vännen Carolina Gynning i podcasten.

Därför är det extra stort för henne att sonen lever och mår bra nu.

– Det känns helt sjukt att han är här, säger Carina Berg i Bergs drömkåk.

Carina Berg har sedan tidigare en son tillsammans med exmaken Kristian Luuk, 54.

Bergs drömkåk finns nu att ses på Dplay, och har premiär på Kanal 5 den 27 oktober.

Läs mer:

Annons