Förra hösten fick vi veta att Carola Häggkvist och pojkvännen Jimmy Källqvist hade gått skilda vägar. De hade då inte varit ett par på flera månader.

Sedan dess har Carola varit singel, men varit öppen med att hon gärna träffar någon och att hon vill hitta kärleken igen.

Så inför helgen laddade hon ner dejtingappen Tinder i jakt på den rätte.

Hennes dejtingkarriär där blev dock kort då Tinder stängde ner hennes konto efter mindre än 24 timmar, något Carola berättar om på Instagram:

”En vän och jag satt och loggade in mig äntligen där på fredags kvällen och jag var förväntansfull. Men det var ju som att leta efter en nål i en höstack. Gulp! Men också ärliga rara människor som finns där. Och några stjärnor”

Carolas konto avstängt

Men något satte käppar i hjulet för fortsatt sökande efter stjärnor och inom 24 timmar var kontot nerstängt.

”Jag blev så paff när meddelandet kom och kände mig riktigt avstyrd och avstängd utan någon som helst förklaring. Ganska otrevlig känsla ändå! Vad har hänt och vad har jag gjort för fel tänkte jag? ”

Carola skriver också att hon hann skriva med några män, men att några av dem frågade varför hon inte svarade. Artisten tror därför att Tinder redan då hade stängt ner hennes konto eftersom de trott att det var fejk.

”Jag som tog av min tid hela fredagkväll och nästan hela lördagen och kände mig upplivad över att det faktiskt kanske finns några bra ’guldfiskar’ där ute ändå”, skriver Carola, som dock inte verkar ha gett upp.

Enligt hennes post på Instagram kommer hon att testa en annan dejtingsajt och hoppas nu hitta lyckan där eller genom vänner.
Läs mer:
Listan: Här är 29 bra saker som faktiskt hände under skitåret 2020
Carola i stor intervju om uppbrotten: Jag förstod inte att det skulle bli sju resor värre
Carolas ursäkt efter kritiserade videon

Mer läsning

Femina