Carola Häggkvist och Charlotte Perrelli.

2:17

Efter reklamen: Carola regerar på sin stilresa - genom tiderna

(2:17)

Carola Häggkvist var med och tävlade i Let's dance i år, och trots att hon var favorittippad så valde hon att hoppa av mitt i säsongen. Under hela perioden så kämpade Carola med olika skador och pressade sig så hårt att hon till slut drabbades av utmattningssyndrom, och beordrades till total vila av läkare.

Under vägens gång har Carola också riktat kritik mot TV4 och Let's dance-produktionen för hur de hanterade henne under programmet, och tycker att hon inte har fått tillräckligt mycket stöd.

Filip Kaspersen Lamprecht lämnar Stockholm efter vinsten i Let's dance

Innan hon lämnade programmet så fick Carola en hälsning från vännen Charlotte Perrelli, som själv uttryckte en önskan att vara med i programmet i framtiden, efter att ha sett Carola dansa loss i rutan.

– Fortsätt bara som du gör så kommer det här gå superbra! Du är så modig att du ställde upp, och det är nästan så att jag själv blir sugen på att vara med nu, så att man får bära alla dessa fina klänningar, sa Charlotte Perrelli i hälsningen.

Carolas kritik mot TV4 – och varningen till Perrelli

Nu tackar Carola för Perrellis ord – men skickar också en varning till henne att vara beredd på vad hon ger sig in på om hon skulle vara med i programmet. I ett inlägg på Instagram skickar Carola en ordentlig känga till produktionen.

”TACK Charlotte Perrelli för den fina hälsningen. Vi ska snacka ihop oss om LD och så kan du försöka styra upp arbetsvillkoren och ev formatet likaså nu när jag sitter färskt med facit i hand. Om du kan klara att ha kvar din egna integritet i allt kryssande kring press och stress och allt det andra som upptar ens energi med programmet så tror jag du skulle vara som gjord för detta!”, skriver Carola.

Lisa Nilssons upprörda kritik mot Let's dance: ”Skam”

Hon avslutar med att säga att de två ska prata ihop sig – och uppmanar Perrelli att vara skadefri.

”En järnkvinna. Gjord av stål - med ett mjukt och förståndigt hjärta. Lets talk Charlotte. Love C Och se till att vara helt skadefri innan, helst. Typ skanna hela kroppen.”

Utvald läsning

Femina