Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Filip Kaspersen Lamprecht lämnar Stockholm efter vinsten i Let's dance

18 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik.
Filip Kaspersen Lamprecht vann Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal.
Men medverkan i programmet har också varit svår för hans relation med flickvännen Peg Parnevik – nu berättar Filip om planerna efter vinsten.
– Men nu är ju bara planen att först och främst återhämta sig men också få chansen att kolla tillbaka, säger Filip Kaspersen Lamprecht i Nyhetsmorgon.
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

Filip Kaspersen Lamprecht, 24, och proffsdansaren Linn Hegdal, 25, står som lyckliga vinnare av Let's dance 2021, som avgjordes i helgen. Där vann de i finalen mot rapparen Anis Don Demina.

Filip är den andra i familjen att ta hem en glassko – 2019 var det mamma Kristin Kaspersen som vann hela tävlingen.

– Det är ju lite roligt faktiskt. De sa att det var första gången som två i samma familj liksom, så det är jättesjukt. Men också att den här personen har tagit hem det två år i rad, säger Filip Kaspersen Lamprecht och vänder sig till Linn, när de två gästar Nyhetsmorgon efter vinsten.

Ryktena om Filip och Peg har tyngt relationen

Men även om han vann programmet så har Let's dance inte bara fört något gott med sig för Filip. Relationen med flickvännen Peg Parnevik, som han har varit ihop med i flera år, har tagit sig en törn. Under hans medverkan i programmet har Peg fått utstå mängder av hatkommentarer, och har berättat att hon mått riktigt dåligt under pojkvännens dansperiod.

Annons

– Det blir svårt när man inte kan göra nåt åt det, man kan aldrig få folk att sluta skriva och sådär. Och det är jobbigt att se, jättejobbigt. Men det är samtidigt så här; vi mår bra, vi fokuserar på oss och liksom rör oss framåt. Det är ingenting man vill ge luft att folk ska bete sig så, säger Filip Kaspersen Lamprecht i TV4-programmet.

Nu lämnar Filip Kaspersen Lamprecht Stockholm

Nu när programmet är över så har Filip mycket att ta igen i privatlivet med vardagsbestyr. Men samtidigt vill han återhämta sig och se tillbaka på sin resa. Det planerar han att göra genom att lämna Stockholm en period, och åka till mormors gamla hemstad Järvsö.

– Så nu ska nog tillbaka till Järvsö där jag faktiskt kan koppla av och checka ut lite och återhämta och titta tillbaka, säger Filip Kaspersen Lamprecht.

Annons