Slå på ljud

Carolina Gynning, 42, lämnar liksom många andra ett turbulent 2020 bakom sig. Sommaren 2019 fann hon kärleken i Viktor Philipsson, 34, och efter ett uppmärksammat uppbrott återförenades paret i augusti förra året.

– Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, kommenterade hon återföreningen till Expressen.

Och kärlekslyckan stannar inte där, nu väntar paret sitt första gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram delar Gynning själv med sig av den goda nyheten i kombination med en bild av henne där man ser den växande magen.

Hur långt gången hon är framgår inte av texten, men uppskattningsvis har ungefär halva tiden av graviditeten gått.

Konstnären skriver på engelska:

A new life is growing inside Of me... Its The biggest blessing... I cant believe its true 🙏🏻Waiting for a miracle ❤️

På svenska betyder det ungefär ”Ett nytt liv växer i mig, den största välsignelsen. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”.

Lyckönskningarna låter inte vänta på sig och bland de många kommentarerna syns till exempel tv 4-programledaren Tilde de Paula som skriver ”Ljuvlighetens Ljuvlighet! Grattis Grattis Grattis!!!” och Kakan Hermansson som med stora bokstäver utbrister ”OMG JAG SKRIKER”.

Carolina Gynning och Viktor Philipson.

TT

Carolina Gynning har sedan tidigare döttrarna Alicia, 8, och Adele, 7, tillsammans med Alexander Lydecker, 39. De små flickorna blir alltså nu storasystrar till det lilla nytillskottet.

Läs mer:
Följarna hyllar Carina Berg efter presenten till sonen Holger
Carina Bergs oväntade graviditet: ”Erik började tvärgråta”
Carolina Gynnings plötsliga namnbyte: ”Jag har bytt namn”