Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Gynning om misslyckade skönhetsingreppet – det gick fel

18 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Carolina Gynning om misslyckade skönhetsingreppet – det gick fel
Efter att en vän sagt att Carolina Gynnings händer ”sett gamla ut” drabbades hon av stora komplex. Då tog hon beslutet att göra ett skönhetsingrepp – som gick otroligt fel.
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

Att Carolina Gynning, 43, gjort både skönhetsingrepp och skönhetsoperationen är inget hon hymlar med.

– Det är ju en del botox och skit som jag måste spruta in för att se ut så här, sa Carolina Gynning i Youtube-programmet Intimt med Björken nyligen.

– Fillers, lite här, lite här, lite överallt…., fortsatte hon samtidigt som hon visade med fingret i ansiktet.

Utöver botox och fillers har Carolina Gynning även gjort brösten och en operation där hon fällde in sina öron, som hon ansåg stod ut.

Nu öppnar hon upp om ett skönhetsingrepp som gick väldigt fel.

Carolina Gynnings beslut – efter vännens ord

Det är i podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva som hon berättar att en person i hennes närhet påpekat att hennes händer ”ser gamla ut”. Orden fastnade i Gynning som menar att hon fick komplex över sina händer. Då valde hon att ta saken i egna händer.

Annons

– Men det gör de ju faktiskt, jag solar ju en del, säger hon själv om sina händer i podcasten.

Personen som hade en åsikt om Gynnings händer förslog att hon skulle spruta in ett speciellt ämne som gjorde att händerna skulle slätas ut.

Carolina Gynnings misslyckade skönhetsingrepp

Så det gjorde Gynning, och strax efter det insåg hon sitt misstag.

– I det här ögonblicket, så vaknar fåfängan, för du får en allergisk reaktion av det här ämnet. Händerna svullnar upp till stora dockhänder. Bulliga på ovansidan och mjuka som en liten go bebis, fortsätter Gynning förklara.

Samtidigt berättar hon att den allergiska reaktionen i händerna kom att inträffa i samma veva som hon skulle på en exklusiv gala, där hon klätt upp sig till tänderna i en dyr blåsa.

– Jag kunde inte få ut händerna ur klänningen! Ni kan ju fatta designern som jobbat och kämpat med den här outfiten i sex månader – hur tråkigt det var för henne, avslutar hon.

Carolina Gynning
Carolina Gynning under ELLE-galan i år.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: TT/Instagram

Annons