carolina gynning
Carolina Gynnings stilresa genom åren
2:11

Efter reklamen: Carolina Gynnings stilresa genom åren

(2:11)

Slå på ljud

I början av sommaren blev Carolina Gynning trebarnsmamma när hennes och Viktor Philipsons första gemensamma barn kom till världen. Carolina Gynning är också mamma till döttrarna Adele och Alicia, som hon fick under en tidigare relation.

Yngsta dottern Vilda har nu hunnit bli sex månader gammal, hennes storasystrar Adele och Alicia är superstolta över att ha fått en till syster och livet som mamma till tre går utmärkt för Carolina Gynning.

”Får hela tiden höra 'ta det lugnt, du kan banta i lugn och ro'”

Men det finns annat som skaver efter Carolina Gynnings senaste graviditet – att andra påpekar och har åsikter om hennes nuvarande vikt. Något hon nu berättar om i sin podcast som hon driver ihop med vännen Carina Berg.

– Jag tycker det är jättejobbigt, för nu är det såhär att med den nya “body positivityn” som har kommit på Instagram över hela världen, så känner inte jag att jag behöver banta ner mig igen och bli som jag var innan jag fick mitt sista barn, säger Carolina Gynning, varpå Carina Berg ifrågasätter vad det då är som är så jobbigt.

– Det är jobbigt för att jag får hela tiden höra 'ta det lugnt, du kan banta i lugn och ro', svarar Carolina Gynning.

– Oj, folk utgår från att du ska gå ner till någon annan vikt än den du har nu?, säger Carina Berg.

Carolina Gynning om utseendehetsen: “Inne att se ut som 20 när man är 40”

carolina gynning med döttrarna alicia och adele

Carolina Gynning med döttrarna Alicia och Adele.

Säger ifrån efter alla kommentarer

Carolina Gynning berättar då att det är nio av tio som utgår ifrån att hon ska gå ner i vikt efter graviditeten – och Carina Berg konstaterar att det är nio av tio som bara borde ”hålla käft”.

– Nio av tio säger det till mig hela tiden. De säger att “du har ju några kilon kvar, men det är ingen panik. De fem sista kilona de är ju kämpiga”, berättar Carolina Gynning.

– Då känner jag såhär, de fem sista kilona sitter fan där de ska.

Carina Berg i tårar efter 11-åriga sonen Holgers markering

Hon är trött på att höra andras åsikter och tankar om hennes vikt, och gör klart att hon gör precis som hon själv vill – och att hon är nöjd med sig själv precis som hon är!

– Jag är så nöjd med mig själv så ni behöver inte säga att jag måste gå ner fem kilo till för jag skiter i det. Jag gör precis som jag vill, men jag är nöjd och glad. Och jag känner såhär, finns det något härligare än kvinnor som kastar sig över en pommes frittes? Glada kvinnor som kastar sig över en pommes och äter upp allt, med extra ost på toppen. Finns det något bättre och sexigare än det?

Mest läst