Carolina Gynning om Viktor Philipsons frånvaro under graviditeten
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria
1:09

Efter reklamen: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

(1:09)

Slå på ljud

Gravida Carolina Gynning väntas föda sin tredje dotter nu i slutet på juni, flickan kommer bli pojkvännen Viktor Philipsons första barn, och han ser fram emot att få bli pappa!

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills, berättade Carolina Gynning för Femina tidigare i år, och tillade att han blev väldigt glad över att få veta att han ska bli pappa.

Carolina Gynnings tankar kring kroppens förvandling under graviditeten

Carolina Gynning om Viktors frånvaro

Konstnären och tv-profilen har sitt vanliga tillhåll på Ekerö, men sedan har hon även en lyxig kvart på partyön Ibiza. Vilken hon nyligen är hemkommen från, för härom veckan passade Gynning på att åka på en spirituell resa till sin drömplats. Dock följde inte kärleken Viktor Philipson med på resan, något som fick många att höja på ögonbrynen. Men som svar på alla frågor öppnade Gynning upp för Expressen, där hon slog fast att det då inte är någon tjall på linjen hos paret.

– Allt är super mellan mig och Viktor, berättade hon för Expressen samtidigt som hon förklarade närmare varför Viktor inte följde med:

– Jag ville resa med min mamma denna gång för Viktor kunde inte vara ledig från jobbet.

Parets uppbrott sommaren 2020

Att följare började undra hur det stod till mellan paret eftersom Gynning reste utan sin Viktor är kanske inte så konstigt. I augusti i fjol gick paret nämligen skilda vägar för en stund. Men efter en kortare paus kom de fram till att de inte kan leva utan varandra, och nu väntar familjen tillökning!

Därför döpte Carina Berg dottern till Juno – berättar om namnvalet

Carolina Gynnings kontakt med sin ofödda bebis

På sin resa passade Carolina Gynning på att rensa sinnet med hjälp av en spirituell ritual, vilket hon rekommenderar starkt.

– Jag måste säga som svensk att jag vore tacksam för mer ritualer i vårt samhälle! Jag blev verkligen helt uppfylld av kärlek jag kände mig ett tag helt connectad med min ofödda baby! Något som kan vara svårt att bli i vårt stressiga samhälle, skriver hon i ett sms och fortsätter:

– Att ta sig tid och lyssna på sina vänners ord om nytt liv och att få göra det ihop med min mamma som gav mig liv. Det är en helt otrolig känsla.

Carolina Gynning om att fortsätta vara särbos efter dotterns födsel

Mest läst