Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dolph Lundgrens lycka i relationen med Emma Krokdahl: ”Trots åldersskillnaden”

03 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Dolph Lundgren och Emma Krokdal
Dolph Lundgren lever ihop med sin fästmö Emma Krokdal.
Nu berättar stjärnskådespelaren om relationen och sin stora kärlek till henne.
Annons

Den svenska actionhjälten Dolph Lundgren, 65, är lyckligt kär i den norska PT:n Emma Korkdal, 26. De träffades på gymmet där hon jobbar och blev efter ett tag förälskade i varandra och började träffas även utanför träningen.

Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssagaBrand logo
Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Dolph Lundgren att han och fästmön nu jobbar på en film ihop. Han har skådespelat, regisserar och har skrivit manuset och hon är producent.

– Emma är fantastisk och perfekt för mig på alla sätt. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad att jag har henne i mitt liv och vi har ett väldigt stabilt förhållande och hon bryr sig verkligen om mig. Det hade jag förmodligen inte klarat av för tio år sedan, jag var inte redo för det då.

Dolph Lundgren: ”Det gör att jag håller mig lite ung”

Det skiljer 38 år mellan Dolph Lundgren och kärleken Emma Krokdal. Det är inga större problem menar han. Tvärtom, faktiskt!

Annons

– Jag är väldigt kär. Trots åldersskillnaden på 38 år så har vi väldigt likartade intressen, det är träning och vi gillar att ta det lugnt. Hennes kompisar är yngre, så jag har kontakt med en annan generation och det gör att jag håller mig lite ung.

Emma Krokdal har också uttalat sig om ålderskillnaden i en intervju med norska VG. Då sa hon att de är medvetna om att det kanske sticker i ögonen hos vissa, men att det inte gör dem något.

– Vi vet att folk kommer att reagera, men så länge familjen och människor nära oss tycker att det är okej, det är allt som betyder något för oss, har hon sagt i en intervju med tidningen.

Då gifter sig Dolph Lundgren och Emma Krokdahl

Under sommaren 2020 förlovade sig paret, men det planerade bröllopet var tvunget att läggas på is på grund av pandemin. Nu berättar Dolph Lundgren att de har en plan för när det kan ske.

– Vi siktar på nästa sommar. Emma tycker att det kanske blir lite jobbigt och stort om vi gör det i Sverige. Vi har inte riktigt bestämt oss om det kanske blir en mindre grej runt Medelhavet. Vi ska tänka under julhelgen och bestämma oss, säger han till Aftonbladet.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
Annons