Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Charlotte Perrelli: Jag ville inte att sönerna skulle gå i privatskola

20 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Charlotte Perrelli: Jag ville inte att sönerna skulle gå i privatskola
Charlotte Perrellis äldsta söner Angelo och Alessio går på en internatskola och bor inte längre hemma. Nu berättar Charlotte varför hon först inte ville att sönerna skulle gå på skolan.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Hemma hos Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen i villan på Djursholm bor barnen Alvin och Adrian, och dottern Izabella som Anders har från en tidigare relation. Charlottes äldre söner Angelo och Alessio har flyttat ut. Det på grund av att de går på en internatskola, där de nu bor, något hon berättat om i intervjuer tidigare.

Anledningen till att Angelo och Alessio går på en internatskola står sönerna för helt och hållet. I en ny intervju med Amelia berättar Charlotte att hon inte hade placerat dem i en privatskola, om valet hade varit hennes.

– Ärligt talat hade jag aldrig valt det, om jag själv fått välja. Jag är inte uppvuxen så och känner inga som gått i privatskola. Mina fördomar var att folk satte olydiga rikemansbarn där för att slippa uppfostra dem själva. Men jag är otroligt positiv i dag, säger hon till Amelia.

Annons

Charlotte Perrellis tankar kring sönernas skola

I efterhand har Charlotte Perrelli nu en helt annan inställning till skolan som hennes söner går på. Bland andra fördelar så har Angelo och Alessios betyg blivit till det bättre sedan de började på skolan.

Charlotte Perrelli med barnen Angelo, Alessio och Adrian.
Charlotte Perrelli med barnen Angelo, Alessio och Adrian 2013.

– Min äldsta son ville testa det, då han hört så mycket gott om just den privatskolan av sina kompisar. Jag kände att jag behövde supporta honom i detta om det var något han verkligen ville, så jag bokade ett möte med de ansvariga på skolan. Då insåg jag att det är ju en fantastisk möjlighet, med en jättefin skola där barnen lär sig saker jag inte trodde var möjligt. De får en härlig gemenskap, hjälp med läxläsning, arrangerar kul aktiviteter tillsammans och kan utöva sina sporter, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag är så glad för deras skull, deras betyg har skjutit i höjden och de har så jävla roligt. Tänk om jag hade fått uppleva det här själv som tonåring – jag hade älskat varje dag! Visst är det dyrt, men jag ser det som en gåva till dem, den bästa investering jag kan göra för deras liv.

Därför blir det inga fler barn för Charlotte och Anders

Några fler barn i framtiden blir det inte för Charlotte Perrelli och Anders Jensen, även om artisten gärna hade velat ha ett till.

”Hade graviditet 4 varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till. Men nu tänker jag faktiskt att jag börjar bli för gammal,…. Och då tänker jag inte på mig själv i första hand utan på barnet. Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt”, skrev Charlotte Perrelli i ett inlägg på sin blogg i början av året.

Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons