2000 vs 2020 – kändisarna nu och då
Slå på ljud

Fem år har gått sedan Hero-sångerskan Charlotte Perrelli gifte sig med sin drömman Anders Jensen. Sedan dess lever de ett lyckligt liv tillsammans med bonusbarn och deras gemensamma söner Adrian och Alvin. Men precis som för alla har det senaste året blivit annorlunda. I en intervju med Expressen berättar Charlotte om hur coronapandemin har påverkat dem.

– Det är konstiga tider och över sju månader sedan jag stod på scen. Det är första gången i mitt liv sedan jag var tio år. I sommar gjorde jag bara ”Lotta på Liseberg” utan publik.

Men Charlottes jobb- och familjesituation är inte det enda som har förändrats i Charlottes liv. Nu berättar hon även om det nya måendet.

Charlotte Perrelli om kroppsförändringen

Det var någon månader efter förlossningen med den yngsta sonen Alvin som stjärnan plötsligt upplevde en enorm smärta i ryggen, och flera månader efter att den uppkom var den kvar. I ett inlägg på bloggen skrev hon om den jobbiga smärtan:

”Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i dec och har röntgats för ett par v sedan men inte fått svar än. Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå. Vet inte om det är ländryggen eller ischias som spökar. Tagit tabletter och hoppas nu på underverk. Surt när man är här och hade tänkt ta långa härliga powerwalks.”

Men nu verkar smärtan äntligen ha försvunnit och Charlotte verkar må bättre än någonsin. Tillsammans med sin man och sina vänner spenderar hon numera en hel del tid på padelbanan.

– Totalt har jag gått ned tio kilo. Jag gick ju upp 30 med Alvin, men de är borta. I dag bakar jag dubbla bak, där det ena är sockerfritt. I stället lägger jag ned dadlar, honung eller sötströ. Gör jag kladdkaka bakar jag en med dadlar, nötter och mörk choklad. Jag äter inget vitt, inte vetemjöl, pasta eller ris.

– För att må bra var jag tvungen att göra något, men fokus var inte att gå ner i vikt. Ihop med ett tjejgäng började jag spela padel. Alla blev bitna och vi körde tre, fyra timmar om dagen, säger hon innan hon fortsätter:

– Nu tar jag lektioner alla dagar utom onsdagar och spelar mix med min man. Plötsligt förstår jag det manliga draget att springa efter en boll och tycka det är kul.

Avslutningsvis säger hon att hon känner sig väldigt tillfreds där hon är i livet.

– Jag mår så bra i hjärtat, har ingen åldersnoja och känner ingen panik. Många tycker att de börjar bli rynkiga och gamla när barnen blir stora. Jag är tacksam för varje år jag får vara kvar, säger hon till Expressen.

Läs mer:
Charlotte Perrellis stora lycka – efter långa kampen med sonen Alvin
Skönhetstrenderna vi minns men helst glömmer
Charlotte Perrelli om utseendeförändringen

Mest läst