Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Charlotte Perrelli visar upp arvet: ”Så mäktigt”

16 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografTT, iNSTAGRAM
Charlotte Perrelli
Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli visar upp den idylliska släktgården i Småland och berättar om framtidsplanerna att förvalta arvet. ”Älskar denna plats” skriver Charlotte på Instagram.
Annons
VIDEO: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
VIDEO: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Med en lyxvilla i Djursholm, semesterhem i Marbella och fritidshus i Åre går det ingen nöd på Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen. Nu visar även Charlotte Perrelli upp den pittoreska pärlan i Småland – en släktgård som gått i arv i generationer.

”Älskar att vara här! På något sätt är det min plats på jorden” skriver Charlotte.

Visar upp släktgården i Småland

I ett inlägg på Instagram visar nu Charlotte upp släktgården som funnits i familjen sedan flera hundra år tillbaka.

Annons

”Älskade släktgård. Sedan 1680 har den funnits i vår familj….. hur förvaltar man ett sådant arv? På bästa sätt…? Från början med 160 hektar skog!! Avstyckat och sålt en del till kyrkan idag. Men så mycket historia här finns. Sååå mäktigt. Så mycket större än en människas livstid här. Med släktingar som utvandrat till ”Amerika” Seattle och ättlingar som varit här och hälsat på. Älskar denna plats.” skriver Charlotte Perelli.

Charlottes framtidsplaner på släktgården

Charlotte berättar även hur familjen planerar att förvalta arvet som funnits i släkten i generationer.

Annons

”Vi funderar på att bygga hus här och rusta upp det som behövs. Det känns som vår skyldighet… så det kan leva vidare i vår släkt i 400 år till, minst. Utan arv och historia är vi rotlösa. Kanske vi ska anlägga en liten sjö? El bygga en mindre golfbana för att stimulera ungdomarna och dessutom få dem att älska denna plats på samma sätt som vi.” skriver Charlotte Perrelli och visar upp de fina miljöerna på gården i Småland.

Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

SE OCKSÅ: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste
Annons