Charlotte Perrelli är imponerad över kvinnokroppen.
1:05

Efter reklamen: Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen

(1:05)

Slå på ljud

Inför årets Melodifestival jobbade Charlotte Perrelli hårt för att få upp flåset, det krävs kondis för att kunna sjunga ut så pass som hon gjorde med låten Still young. Perrelli var en av årets favoriter i tävlingen och hon slutade upp på en åttonde plats, men lika glad var hon för det! Charlotte Perrelli var glad över att få vara tillbaka på scenen igen, och allt vad det innebar. Men på sin blogg gör Mello-drottningen nu klart att hon är i en mindre svacka, hon saknar att arbeta på som vanligt. Coronapandemin har satt käppar i hjulet för henne och hennes artisteri.

Följarnas reaktion över likheten mellan Charlotte Perrelli och mamman

Charlotte Perrelli är i en svacka

”Idag kände jag mig för första gången ledsen och lite nedslagen. Jag saknar det. Punkt. Jag har tusen saker att fylla min kalender med. Jag klagar inte ….. jag bara saknar det. Det är så ledsamt”, bloggar Charlotte Perrelli nu och hon fortsätter:

”Jag bara hoppas på en normal värld, för allas skull. Tänk vad vi kommer leva? Njuta som aldrig förr! Av att få och kunna vara med människor. Dansa, skratta och ta del av underhållning igen.”

Charlotte Perrelli hyllar kroppen

I samma veva som Charlotte Perrelli förklarar att hon inte mår topp just nu, visar hon upp en bild på sina sociala medier där hon slår fast att kvinnokroppen är otrolig (!).

”Iklädd rosa. Same same but different. Kvinnokroppen! Kan vi inte bara klappa oss själva på axeln och hylla vår kropp. Herregud vad vi kvinnor går igen? O att det funkar?”, skriver hon intill två bilder, ena där hon är iklädd träningskläder och andra där hon är höggravid – och på båda bilderna är hon iklädd rosa.

Anton Ewald om relationen med tio år äldre hustrun Victoria Fajardo

Charlotte Perrelli om kroppens förändring

Charlotte Perrelli som är allt jämt öppen med sina träningsrutiner menar att det är häftigt att (den kvinnliga) kroppen tål så mycket, och att den är otrolig på att återhämta sig.

”Att vi kommer igen, om och om igen..... DET är faktiskt riktigt coolt. Första bilden efter två barn andra bilden gravid med mitt tredje i Nevada öknen”, skriver hon och avslutar med att slå fast att hon är tacksam för livet.

Inlägget hyllas av följare, vänner och kändisar

Foto: TT/Instagram