Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Charlotte Perrellis lycka – efter långa kampen med sonen Alvin

03 nov, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Charlotte Perrelli om gravidkampen med tvååriga sonen Alvin.
Efter en fruktansvärd gravidkamp blev äntligen Charlotte Perrelli mamma till sonen Alvin, som idag är en frisk och kry tvååring. Och i ett otroligt rörande inlägg berättar schlagerdrottningen nu om lyckan efter kampen.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Att sångfågeln och schlagerdrottningen Charlotte Perrelli skulle gå och bli fyrabarnsmamma, var aldrig en självklarhet. Hennes senaste graviditet var nära att sluta i katastrof – men tack och lov fick den en lyckligt slut.

Idag lever hon ett lyckligt bonusfamiljeliv ihop med maken Anders Jensen och tillsammans har paret en stor barnaskara om totalt fem ungar!

Med Anders Jensen har hon sönerna Adrian och Alvin, och Charlotte har även barnen Alessio och Angelo från sin tidigare relation. Och som grädde på moset har Anders har dottern Izabelle från ett tidigare förhållande.

Sugen på att läsa mer om Charlotte? Här möter Femina sångerskan i en djup intervju.

Charlotte Perrellis dramatiska graviditet med lille Alvin

När lille Alvin låg i magen, och Charlotte Perrelli var i vecka tjugo fick hon veta att hon drabbats av Vasa Previa. Vilket i Charlottes fall betydde att navelsträngen och massor av blodkärl låg för den inre mynningen till livmodern, vilket var livshotande för både henne och barnet.

Annons

– Förutom att man inte kan föda naturligt så innebär det att ju större barnet blir, desto mer trycker det nedåt mynningen och till slut spricker kärlen och det blir en blödning. Frågan är inte om – utan när det händer. Och när det händer så stryps syretillförseln till barnet, och det dör på tre minuter. Förr i tiden dog både mamma och barn av det här, eftersom möjligheten till ultraljudsundersökning inte fanns, förklarade Charlotte Perrelli i en lång intervju med Mama i fjol.

Utöver att Charlotte Perrelli drabbades av Vasa Previa och fick tillbringa flera veckor på sjukhus gick hon igenom nio missfall innan det att hon lyckades bli gravid.

– Men när jag förstod att jag var gravid med Alvin i vecka fyra kastade jag mig på telefonen och ringde till min läkare för att få börja med injektioner och tabletter som skulle göra det mer fördelaktigt för ett barn i magen, säger hon också i intervjun.

Annons

Charlotte Perrellis fina hyllning till sonen på tvåårsdagen!

Så att Charlotte Perrelli idag är överlycklig över att minstingen nu ens existerar och nu fyllt två jordsnurr kan väl inte förvåna någon! På sin blogg meddelar hon nu inte bara att ungarna håller henne pigg, utan även att de firat tvåårskalas med dunder och brak under helgen som var.

Hon för även fram en alldeles speciell hyllning till sin yngsta son:

”Alvin, vår älskade lille solstråle. Du dansar dig genom livet med ett leende på läpparna. En vän skrev: ”killen som skrattar med ögonen” och det stämmer verkligen. Charm, lugn och med ett förstånd. Du har redan en stor skopa humor och det älskar jag. Vi fick kämpa för dig, det kostade oss många gråa hår av oro. Men vi skulle göra om resan imorgon om det behövdes. Det var värt allt och lite till. Som vi älskar dig!!!! Grattis käraste lille pojk som är så sprudlande och full av liv”, bloggar Charlotte Perrelli nu.

LÄS MER:

Annons