Chers stilresa genom tiderna
0:49

Efter reklamen: Chers stilresa genom tiderna

(0:49)

Slå på ljud

Artisten Cher, 76, har bekräftat relationen med musikproducenten Alexander Edwards, 36, i en kommentar på Twitter.

Efter den senaste tidens romansrykten avslöjar världsstjärnan att hon ”blir behandlad som en drottning”, när hon hyllar nya kärleken i en serie meddelanden.

Vidare har hon även bemött frågorna om deras 40 års åldersskillnad med att säga ”kärlek kan inte matematik.”

Sharon Stone fick fel diagnos av läkare – nu vill hon varna följarna

Chers kärleksliv och inställningen till att dejta yngre män

Cher har varit gift två gånger i livet och har även två söner från de relationerna. Med framlidna ex-maken Sonny Bono fick hon sonen Chaz Bono, 53. Sonny dog år 1998 vid 62 års ålder efter en svår skidolycka.

Mellan 1975 och 1978 var stjärnan gift med sångaren Gregg Allman. Greg gick bort år 2017 vid 69 års ålder. Under äktenskapet fick de sonen Elijah Blue Allman, 46.

If I Could Turn Back Time-sångaren har tidigare uttalat sig om fördelarna med att dejta yngre män. Efter att ha haft en romans med den 12 år yngre Ron Zimmerman dejtade hon skådespelaren Tom Cruise när denne var 23 och hon var 38. Hon har även träffat Bon Jovis gitarrist Richie Sambora, som är 13 år yngre än henne själv.

Gilmore girls-stjärnans första ord om om skilsmässan

Cher bekräftar relationen – första orden om 40 år yngre pojkvännen

I förra veckan fångades Cher och Alexander på bild hållandes i hand, efter vad som såg ut som en dejt på en lyxig restaurang i Hollywood. Bilden satte eld på romansspekulationer, som artisten nu bekräftar.

Ett fan frågade Cher om relationsstatusen i sociala medier. Varpå stjärnan besvarade spekulationerna genom att publicera en serie inlägg på Twitter där hon berättade att paret har dejtat sedan Paris Fashion Week i september, där de också träffades för första gången.

”Hatets are gonna hate... det spelar ingen roll att vi är lyckliga och att vi inte stör någon”, skriver hon som svar till några negativa kommentarer från internettroll.

Hon väljer också att skryta om den 40 år yngre pojkvännen, som hon dessutom presenterat för ”alla i närmsta familjen”, genom att lyfta hans många positiva egenskaper. Bland annat ska han ”behandla henne som en drottning.”

Cher och Alexander Edwards.

Första bilderna på paret, som bidrog till de första romansryktena.

Se också: Så såg kändisarna ut som unga
0:45

Efter reklamen: Se också: Så såg kändisarna ut som unga

(0:45)

Slå på ljud

Alexanders ex-flickvän Amber Rose anklagelser oroar fansen

Nya pojkvännen Alexander är tidigare känd för att ha haft en relation med Amber Rose, som i sin tur är bekant som en av Kanye Wests ex-flickvänner. Amber och Alexander har treåriga sonen Slash Electric tillsammans.

I augusti anklagade Amber exet för att ha haft ett dussin otrohetsaffärer under deras tid ihop. Något som Chers fan uttryckt oro kring.

Cher följer, som alltid, hjärtat och går sin egen väg. Hon ignorerar fansen genom att vädja dem om tillit till hennes integritet.

”Jag är kär, inte förblindad av kärlek”, skriver hon.

Källa: The Daily Mail

Mest läst