Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gilmore girls-stjärnan Lauren Graham öppnar upp om uppbrottet

04 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Peter Krause och Lauren Graham
Efter över tio år ihop gjorde Lauren Graham och Peter Krause slut förra året.
Därefter har det varit tyst om splittringen, men nu lyften hon på locket och berättar varför de bestämde sig för att bryta upp.
Annons

I somras blev det känt att skådespelarparet Lauren Graham, 55, och Peter Krause, 57, valt att gå skilda vägar. De träffades för första gången 1995, men det skulle dröja närmare 15 år innan något romantiskt växte fram.

6 gånger som barnversionen av en TV-karaktär är riktigt lik den vuxnaBrand logo
6 gånger som barnversionen av en TV-karaktär är riktigt lik den vuxna

Det var först när de spelade syskonparet Adam och Sarah Braverman i dramaserien Parenthood som kärlek uppstod. Där var de med från 2010 till 2015.

Till People berättade representater för Lauren Graham, som för en viss publik kanske är mest känt som Lorelai i Gilmore girls, att förhållandet tagit slut redan 2021.

Lauren Graham: Därför tog förhållandet slut

Mer sades inte om uppbrottet då, och det har det inte gjorts fram till nu. För i en ny intervju med tidningen öppnar Graham för första gången upp om känslorna kring och anledningen till att det tog slut.

Annons

– Jag tror att alla positiva delar av att ha känt varandra så länge var där. Och en av de negativa sidorna med det är att vi gick in i förhållandet som 40-åringar utan att ställa oss de frågor som folk i 40-årsåldern borde ställa sig. Vi hade så roligt och fint tillsammans att vi kanske inte ställde några av de viktigaste frågorna som ”vad är dina värderingar, vad är dina mål”, och liknande vuxensaker. Och till sist kom det ikapp oss, säger hon till People.

Lauren Graham berättar vidare att hon hyrde ett hus på stranden och flyttade tillbaka till Los Angeles för att fokusera mer på sitt jobb.

– Alla former av smärtor har sina stunder. Jag var delaktig i hans barns liv, så vi är sammanlänkade. Och ja, jag mår bättre nu, men det är fortfarande synd. Jag tycker bara att det är väldigt sorgligt, säger hon.

Det vill Lauren Graham ha i en partner

Gilmore girls-skådisen är öppen för att hitta kärleken igen, men hon tänkte inte använda sig av någon dejtingapp än på ett tag. Det gör hon klart.

– Där får man ingen riktigt känsla för hur ens kemi verkligen är. Man får bara det spelet som de spelar, och deras metoder. Det är inte hela bilden, säger hon.

På frågan om vad hon söker hos en partner svarar hon ”snällhet och ett sinne för humor”.

– Just nu vill jag bara ha roligt, säger hon.

SE: 5 Snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE: 5 Snackisar från veckan som gått

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons