Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Chris O'Neill och prinsessan Sofia syns tillsammans på hemliga bilder

04 dec, 2020 
AvSebastian Mattsson
FotografTT
Chris O'Neill och prinsessan Sofia syns på bilder tillsammans. För många kommer fotona som en chock.
Annons
11 magiska festbilder på Carl Philip och SofiaBrand logo
11 magiska festbilder på Carl Philip och Sofia

Chris O'Neill och prinsessan Sofia framför allt en sak gemensamt: de är båda ingifta i den svenska kungafamiljen. Men faktum är att de också delar ett förflutet.

Chris och Sofia framstår ofta som väldigt kärvänliga varje gång kungafamiljen träffas under större tillställningar. Det finns en naturlig förklaring till detta. Deras relation går tillbaka hela fjorton år. Och det finns bildbevis.

Bilderna på Chris O'Neill och prinsessan Sofia chockar

Sofia och Chris blev fotograferade på samma fest första gången den 22 juni 2006. Det här var alltså två år innan Sofia träffade prins Carl Philip för första gången.

Prinsessan Sofia och Chris O'Neill har ett förflutet tillsammans.

Tillställningen var lyxig värre. Det var en öppningsfest för Bridgehamptons hästpoloklubb på Long Island. Bakom festen låg Mark Baker, ex-make till svenska fotomodellen Vicky Andrén. Samme Mark Baker visade sig vara nära vän till både Sofia Hellqvist (som hon hette då) och Chris O’Neills dåvarande flickvän Maryam Abdullina.

Annons

Två år senare, den 21 maj 2008, möttes Sofia och Chris igen. Då var det en mer avskalad middag i New York. På bilderna ser man att både Sofia och Chris ler brett.

”Många fick en chock”

Frågan om är om prins Carl Philip och prinsessan Madeleine kände till att deras kärlekar stött på varandra som tidigare. Klart är att många blev förvånade när sanningen uppdagades.

Det berättar Ellen Myrgård Lindén, mångårig reporter på Svensk Damtidning.

– När Chris och Sofia gled in i Slottskyrkan, vid Estelles dop, år 2012 trodde alla att de bekantade sig med varandra för första gången. Där i kyrkbänken. När det senare kom fram att prinsessgemålen och prinsessan hade rört sig i samma partykretsar i New York var det förstås många som fick en chock! Men Sofias nätverk, under New York-åren, sträckte sig även till finanskillar. Men att en av dem skulle bli en ingift svåger hade hon nog aldrig trott!
Läs mer:
Bilder på våra ingifta kungligheter innan de blev kungliga
Sanningen om bilden på prinsessan Sofia
Sofia och Carl Philip har Covid-19 – chockbesked från hovet

Annons