Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idag
1:07

Efter reklamen: Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idag

(1:07)

Slå på ljud

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine träffades för första gången i New York 2010, och började dejta under hösten. 2011 blev den brittiska affärsmannen och den svenska kungligheten ett par, och två år senare gifte paret sig under pompa och ståt i Slottskyrkan i Stockholm. Chris undanbad sig en prinstitel, och har varit tydlig med att hans roll i svenska kungafamiljen är att stötta hustrun Madeleine.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit gifta sedan 2013.

Shutterstock

– Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O'Neill, har han tidigare sagt.

Janis Joplins tragiska öde – fick aldrig se sin framgång

I dag har paret tre barn – Leonore, Nicolas och Adrienne – och lever ett lugnt familjeliv i Florida.

Men innan Chris träffade prinsessan Madeleine var det inte ovanligt att se honom ute i vimlet i New York och andra metropoler. O'Neill har till och med festat med prinsessan Sofia innan de två träffade syskonen som de nu är gifta med.

Bianna Golodryga menar att hon och Chris bara var vänner.

MCMULLAN CO / TT

Kvinnorna i Chris O'Neills liv före Madeleine

Det finns en rad kvinnor som har parats ihop med Chris O'Neill under hans tid före prinsessan Madeleine. En av dem är journalisten Bianna Golodryga, som jobbat för kanaler som CNN och CBS News. Hon själv förnekar dock att de var ett kärlekspar.

– Chris och jag var bara vänner, jag var aldrig hans flickvän, har hon sagt om relationen.

2018 sa hon till Expressen:

– Jag kan inte hjälpa dig, jag har inte pratat med honom på flera år.

Johnny Cash tragiska död efter hustruns bortgång

Modellen Maryam Abdullina från Uzbekistan kopplades också starkt ihop med Chris O'Neill innan han träffade Madeleine, och norska tidningen Se og Hør skrev om henne som affärsmannens exflickvän. De två ska ha haft en relation i över två år från 2008, och enligt den norska tidningen var paret så pass seriösa att Maryam fick träffa Chris O'Neills mamma Eva.

Maryam Abdullina var tillsammans med Chris O'Neill i två år.

BFA/SIPA

Andra kvinnor som Chris O'Neill har kopplats samman med har inte varit lika seriösa kärleksrelationer som den han hade med Maryam. 2007 sågs han posera tätt tillsammans med societetsdamen Annie Churchill, och redan 2004 festade han med modeprofilen Rory Hermelee, skriver Aftonbladet.

Annie Churchill har också parats ihop med Chris.

/ TT
Mest läst