Chrissy Teigen hyllas för nya tatueringen för bortgångne sonen Jack – efter missfallet.
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria
Slå på ljud

Hösten har varit tung för tvåbarnsmamman Chrissy Teigen som nyligen förlorade sin son Jack i magen. Jack skulle blivit den femte medlemmen i familjen som nu består av modellen Chrissy, hennes make sångaren John Legend och deras två gemensamma små barn Luna, 4, och Miles, 2.

Ett par dagar innan missfallet uppdaterade Chrissy sina följare att hon var inlagd på sjukhus på grund av kraftiga blödningar i underlivet, men att barnet i magen vid tidpunkten var okej.

Familjen hamnade i chock när Jack dog i magen

Men läget var värre än vad man befarat och strax efter berättade Chrissy Teigen den hemska nyheten om att de har förlorat barnet i magen i ett inlägg på Instagram.

”Vi är chockade och i den typ av djup smärta som du bara hör om, den typ av smärta som vi aldrig känt förut. Vi lyckades aldrig stoppa blödningarna och ge vårt barn de vätskor han behövde, trots påse efter påse av blodtransfusioner. Det var helt enkelt inte nog”.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Skrev ett öppet brev: ”Jag vill aldrig glömma Jack”

Sedan har Chrissy Teigen berättat öppet om sorgen på sociala medier, dels för att bearbeta sorgen men även för att lyfta andra kvinnor som genomgått samma sak.

I en hjärtskärande lång text som Chrissy delat på Instagram öppnade hon upp kring alla känslor efter missfallet, i hopp om att kunna gå vidare.

”Så fort jag postade det här så kom tårarna, jag kände mig så... slut. Jag vill aldrig glömma Jack”, började den hjärtskärande texten som sedan bland annat mynnar ut till en känga mot alla som kritiserat henne för hennes öppenhet.

Chrissy Teigens starka hyllning till förlorade sonen Jack

Nu har Chrissy Teigen även gjort en tatuering av sonens namn på handleden, som för att hylla och alltid minnas sin förlorade son Jack.

En bild hon nu visar upp på sin Twitter samtidigt som hon håller i maken John Legends hand under en middag.

"Jack kommer alltid vara älskad, och för våra barn kommer vi förklara att han finns i vinden och träden och fjärilarna de ser”, berättar hon även i det öppna brevet.

Inlägget hyllas i sociala medier

Under Twitterinlägget strömmar de stöttande, peppande och hyllande kommentarerna in från både vänner, bekanta och följare.

En person berättar att även hon gjort en tatuering på samma plats som Teigen, och att det då hjälpt henne bearbeta sorgen. Personen visar även upp sin tatuering och berättar:

”Det är en kopia av min morfars namn i hans handstil, som jag tog från ett av de brev han skrivit till mig”.

LÄS MER:

Modellens hjärtskärande brev efter förlorade barnet

Stjärnparet i sorg efter missfallet – förlorade sin son

Chrissy Teigen om gravidchocken: ”Trodde inte det var möjligt”

Mest läst