Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Christian Bauers kärleksförklaring till Pernilla Wahlgren – egna orden

03 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren och hennes nya pojkvän Christian Bauer är ordentligt kära i varandra.
Även om Christian valt att hålla sina sociala medier privata, så delar nu Pernilla Wahlgren med sig av en intim kärleksförklaring hon har fått av kärleken.
”Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut”, säger Christian Bauer om flickvännen.
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Pernilla Wahlgren, 53, och hennes nya pojkvän, företagaren och modellen Christian Bauer, 55, är riktigt nykära. Efter en mysig resa till Marbella och Pernilla Wahlgrens hus så valde artisten att lägga upp ett inlägg om sin kärlek till pojkvännen, och bekräfta att de är ett par.

”Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken”, skrev Pernilla Wahlgren bland annat på Instagram.

Medan Pernilla har ett öppet Instagramkonto med över 600 000 följare, så har Christian Bauer låst Instagram, så att han måste godkänna alla som vill följa honom.

Pernilla Wahlgren avslöjar pojkvännens ord

Men i senaste Wahlgren och Wistam, podcasten som Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har tillsammans, så väljer Pernilla Wahlgren att läsa upp den kärleksförklaring som Christian Bauer skrivit till henne på sin privata Instagram.

Annons

Till en bild på det nyblivna paret tillsammans har Christian skrivit:

”Kan inte hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din för alltid”, skriver han på sitt Instagramkonto.

Sofia Wistam är glad för vännens kärlekslycka, och menar att det Pernilla känner nu är det ”bästa i hela livet”

– De stunderna när man verkligen är sjukt nykär, det är som att man knappt kan andas, säger Sofia Wistam, och får medhåll.

Annons