Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför dolde Christian Bauer sin relation med Pernilla Wahlgren

01 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren har hittat kärleken igen efter många år som singel, och fallit pladask för företagaren Christian Bauer.
Men innan paret gick ut med sin relation valde Christian Bauer att förneka att han dejtade Pernilla Wahlgren – nu förklarar Wahlgrens värld-profilen beslutet.
– Man vill ju ha den där första tiden för sig själv, säger Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam.
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Pernilla Wahlgren, 53, är upp över öronen förälskad i sin nya kärlek, 55-åriga företagaren och hobbymodellen Christian Bauer. Efter en romantisk semester till Pernilla Wahlgrens hus i spanska Marbella så valde paret att bekräfta sin relation, med ett gulligt inlägg på Pernilla Wahlgrens Instagram.

”Det tog mig många år,men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.Men den kom. HAN kom.Och jag är så oerhört lycklig för det.Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka!Så sluta aldrig tro på kärleken...!”, skriver Pernilla Wahlgren till inlägget, där hon kramar om pojkvännen, med hans nacke vänd mot kameran.

Annons

Pernilla Wahlgrens beslut med pojkvännen – dölja relationen

Efter inlägget bekräftade Pernilla dock för flera medier att det var Christian Bauer som är hennes nya pojkvän, och har sedan dess varit lite mindre hemlighetsfull med hur kärleken ser ut på sina sociala medier.

Men innan hon gick ut med vem hon var ihop med, så förklarade Pernilla beslutet att ligga lågt i ett avsnitt av sin podcast Wahlgren och Wistam, som hon har med bästa vännen Sofia Wistam.

– Man vill ju ha den där första tiden för sig själv och jag har faktiskt ingen anledning att gå ut och berätta vad han heter eller vem han är eller någonting. Och han har inget intresse av det heller, sa Pernilla Wahlgren då.

Pernilla Wahlgren kärare än någonsin

För Christian Bauer är det en ny värld han har kastats in i, genom relationen med Pernilla Wahlgren – nu är väldigt många människor nyfikna på honom. I början valde han därför att helt förneka att han och Pernilla Wahlgren dejtade, bland annat till Svensk Dam.

Annons

– Han har ju blivit jagad av pressen och så där, som har ringt honom och framför allt velat veta… och vi förnekade ju i början båda två för vi ville ju verkligen ha det här för oss själva och känna efter. Kommer det bli vi, är det här på riktigt, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Men att de är ett vi är nu uppenbart, och Pernilla konstaterar att varken hon eller pojkvännen har känt så här förut.

– Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt något sånt här starkt och det säger vi båda två. Det är så starkt så att vi gråter hela tiden.

Annons