Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Christina Schollins oväntade tatuering med Pernilla Wahlgren

08 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT/Instagram.
När dottern Pernilla Wahlgren skulle tatuera in en ananas på armen fick Christina Schollin ett infall – och skaffade sin första tatuering.
82-åringen, som är känd för att tycka om änglar, lät tatuera in just en liten ängel på armen, något hon visar upp på sociala medier.
”Hur cool är inte min mamma, Christina Schollin?!! 82 år gammal har hon för första gången TATUERAT sig!”, skrev Pernilla Wahlgren på Instagram.
Annons
5 Kändisar med galna tatueringarBrand logo
5 Kändisar med galna tatueringar

Pernilla Wahlgren, 52, har sedan tidigare tatuerat in sina barns namn på underarmen. Nu när det var dags för en tatuering till – givetvis i form av en ananas – råkade hon ha sällskap av mamma Christina Schollin hemma, och det ena ledde till det andra.

Wahlgrens värld-profilen fick nämligen hembesök av tatueraren som gjorde hennes första tatuering, och när Wahlgren skämtade om att hennes 82-åriga mamma också borde göra en tatuering tänkte Schollin: "Varför inte?”

– Jag tänkte en halv sekund, och sedan hörde jag mig själv säga ”ja!”. Jag blev lika förvånad som Pernilla, hon var helt förbluffad och sa att hon aldrig hade kunnat ana att jag skulle säga ja, berättar Christina Schollin för Aftonbladet.

Att valet föll på en liten ängel är lika naturligt som att dottern tatuerade in en ananas – de två motiven är starkt förknippade med respektive person.

Barnbarnen trodde Christina Schollins tatuering var fejk

När Pernilla Wahlgren lade upp bilden på de två som poserar med sina nya tatueringar så konstaterade hon att Christina Schollins barnbarn inte trodde att det var på riktigt.

Annons

”Och när jag frågade min nålrädda mamma om inte hon ville göra en Ängel-tatuering, så sa hon - till min stora förvåning - ”JA, varför inte?! Vi kör!!” Så jäkla modigt! Så nu är hon nygaddad lagom till 83-årsdagen! Barnbarnen tror dock fortf att den är fejk, haha...!”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

I kommentarsfältet hyllas Schollin av stjärnor som Jill Johnson, Izabella Scorupco, Nanne Grönvall och Magdalena Graaf.

– I dessa tider så måste man passa på att göra saker som man inte har gjort förut och som man tycker är annorlunda och kul. Jag kände att varför inte, nu är det tid att göra något för att pigga upp tillvaron, säger Christina Schollin till Aftonbladet.

Läs mer:

Annons