Pernilla Wahlgren, 52, har sedan tidigare tatuerat in sina barns namn på underarmen. Nu när det var dags för en tatuering till – givetvis i form av en ananas – råkade hon ha sällskap av mamma Christina Schollin hemma, och det ena ledde till det andra.

Wahlgrens värld-profilen fick nämligen hembesök av tatueraren som gjorde hennes första tatuering, och när Wahlgren skämtade om att hennes 82-åriga mamma också borde göra en tatuering tänkte Schollin: "Varför inte?”

– Jag tänkte en halv sekund, och sedan hörde jag mig själv säga ”ja!”. Jag blev lika förvånad som Pernilla, hon var helt förbluffad och sa att hon aldrig hade kunnat ana att jag skulle säga ja, berättar Christina Schollin för Aftonbladet.

Att valet föll på en liten ängel är lika naturligt som att dottern tatuerade in en ananas – de två motiven är starkt förknippade med respektive person.

Barnbarnen trodde Christina Schollins tatuering var fejk

När Pernilla Wahlgren lade upp bilden på de två som poserar med sina nya tatueringar så konstaterade hon att Christina Schollins barnbarn inte trodde att det var på riktigt.

”Och när jag frågade min nålrädda mamma om inte hon ville göra en Ängel-tatuering, så sa hon - till min stora förvåning - ”JA, varför inte?! Vi kör!!” Så jäkla modigt! Så nu är hon nygaddad lagom till 83-årsdagen! Barnbarnen tror dock fortf att den är fejk, haha...!”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

I kommentarsfältet hyllas Schollin av stjärnor som Jill Johnson, Izabella Scorupco, Nanne Grönvall och Magdalena Graaf.

– I dessa tider så måste man passa på att göra saker som man inte har gjort förut och som man tycker är annorlunda och kul. Jag kände att varför inte, nu är det tid att göra något för att pigga upp tillvaron, säger Christina Schollin till Aftonbladet.

Läs mer:

Bianca Ingrossos syn på nya restriktionerna kritiseras av följarna

Okända Wahlgrens-brodern Peters karriär utanför rampljuset

Pernilla Wahlgrens ord om Bianca Ingrossos abort