Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Christine Meltzers och Niclas Linds stöd till Ida-Lova

17 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Unga artisten Ida-Lova Lind gör debut i Melodifestivalen, i lördagens deltävling i Lidköping.
På plats i arenan finns mamma Christine Meltzer, men också pappa Niclas Lind och bror Ville.
— Hon har varit jättestöttande i det jag vill göra. Det har min pappa och lillebror Ville också varit, säger Ida-Lova om sin familj till Nyheter24.
Annons
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbetBrand logo
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

Som 13-åring gjorde Christine Meltzers dotter Ida-Lova Lind succé på Svenska hjältar-galan, när hon sjöng en version av Kents klassiska låt Utan dina andetag. Sedan dess har hon släppt några enstaka låtar – men nu är det dags för henne att ta plats i rampljuset på riktigt.

Ida-Lova Lind 2023.
Ida-Lova tävlar i Melodifestivalen.

I lördagens deltävling av Melodifestivalen i Lidköping tävlar hon med låten Låt hela stan se på mig. När hon uppträder i arenan kommer hela hennes familj vara på plats – mamma Christine Meltzer, pappa Niclas Lind och lillebror Ville. En familj som stöttar Ida-Lova i allt hon tar sig för.

Annons

– Hon har varit jättestöttande i det jag vill göra. Det har min pappa och lillebror Ville också varit. Vi har alltid pratat om att göra det man vill och jag har alltid vetat att det här är det jag vill göra. Alltid, säger 18-åringen i en intervju med Nyheter24.

Ida-Lovas föräldrar är Christine Meltzer och Niclas Lind

Vem Christine Meltzer är vet de allra flera i Sverige, men vem är Ida-Lovas pappa Niclas Lind? Christine och Niclas har varit tillsammans i snart 20 år, och är sedan 2008 gifta. När de två hittade varandra gick det riktigt snabbt – Ida-Lova har funnits med under nästan hela föräldrarnas relation.

Hela familjen Meltzer-Lind 2018.

– Jag och Niclas flyttade ihop efter två veckor, väntade barn efter tre månader – och sedan start har jag haft en romantisk bild som jag har kvar och vägrar att släppa, har Christine Meltzer sagt till Amelia.

Annons

– Vi tar aldrig kärleken för givet och vi vill alltid varandras bästa. Jag tror att det är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande.

Niclas Lind har arbetat som agent för artister, och när Christine Meltzer var programledare för Melodifestivalen 2010 jobbade ihop en del, då Niclas var på plats för att hjälpa en del av artisterna.

– Han har hand om en massa olika artister, vi jobbar väldigt sällan ihop faktiskt. Nu gör vi det och det är toppen. Då får vi mer tid att ses, sa Christine Meltzer till Aftonbladet då.

Christine Meltzer och Niclas Lind 2023.
Christine Meltzer och Niclas Lind på premiären för tv-serien Limbo.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons