Cissi Forss om operationen – en månad efter dottern Theodoras födsel

Cissi Forss, som numera heter von der Esch i efternamn, efter att hon gift sig med sin kärlek Fredrik von der Esch i höstas.

”För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, berättade Cissi när hon avslöjade att de gått och gift sig.

Men ett bröllop är inte det enda som de nyblivna makarna hunnit med de senaste månaderna. I somras berättade Cissi att de väntade sitt andra barn, och i november berättade hon att den lilla kommit till världen.

Blev tvåbarnsmamma i november

Det blev en liten dotter som fått namnet Theodora.

”Tack för alla snälla ord! Jag blir så glad och varm i hjärtat, som förövrigt håller på att explodera av kärlek pga. den här lilla tösen – Theodora”, skrev Cissi i ett inlägg på Instagram där hon för första gången berättade dotterns namn.

Sedan tidigare har Cissi och Fredrik dottern Fredrika. Hon föddes i februari 2019 och blir två år om några månader.

Berättar om operationen

Men trots den stora familjelyckan är allt inte bara frid och fröjd. I ett nytt inlägg ser vi en bild på Cissi där hon har förband runt ena ögat, och en blå plastmössa på huvudet som skvallrar om att hon opererats på något vis. I inlägget förklarar hon att hon tagit bort en vagel.

”Firar fyra fantastiska veckor som tvåbarnsmamma genom att säga farväl till en fyra månader förjävlajobbig gammal vagel!”, skriver hon.

Bland kommentarerna stöttas hon av flera.

LÄS MER:

Cissi Forss avslöjar nyfödda dotterns fina namn

Cissi Forss har fått sitt andra barn – visar upp nyfödda dottern

Cissi Forss hemliga bröllop med Fredrik – byter namn