Danijela Pavlica: ”Vi har förlorat vårt barn som dog i magen”

Danijela ”Dani” Pavlica var planerad att föda sitt andra barn i april, men nu berättar hon i ett inlägg på Instagram att hon förlorat sitt barn i magen. Och sorgen är stor.

”Vår älskade änglason. Så förfärligt och orättvist. Vi har förlorat vårt barn som dog i magen. Chocken börjar lägga sig och sorgen tar över. Känslan som började som en overklig mardröm är nu verklig”, skriver hon i ett hjärtskärande inlägg på Instagram som visar att hon vid tidpunkten fortfarande befinner sig på BB i Stockholm och fortsätter:

”När vi samlat kraft och mod ska vi försöka berätta mer om detta. Men vi tar en dag i taget. Vi är så tacksamma för alla omkring oss som stöttat. Vi kommer alltid att älska dig, vår älskade änglason. /Dani och Babak och storasyster Vienna”.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Danijela ”Dani” Pavlica stöttas av tusentals

Samtidigt som hon berättar om att hon förlorat sonen i magen, publicerar hon en bild på barnet när han ligger i hennes famn. Under inlägget väller det in stöttande kommentarer, och det är tydligt att många lämnas berörda. ”För alltid i våra hjärtan”, skriver väninnan Kenza Zouiten Subosic, och Bianca Ingrosso lämnar också ett fint meddelande: ”Sänder all kärlek jag kan och styrka till er. Världens finaste ängel har nu kommit till himlen”.

Bebisen dog bara två veckor efter babyshowern

Danijela ”Dani” Pavlica lever på Östermalm i Stockholm tillsammans med sambon Babak Faramarzian och dottern Vienna som snart fyller två år. Det var i oktober 2020 som Danijela ”Dani” Pavlica delade med sig av nyheten om att hon skulle bli tvåbarnsmamma på sina sociala medier-kanaler, och det tragiska beskedet om sonens död kommer bara två veckor efter hennes babyshower. Vilken bästa kompisen Kenza Zouiten Subosic anordnat som en överraskning till henne.

LÄS MER:

Så stöttar du någon i sorg
Slå på ljud

Chrissy Teigen efter missfallet: Ångrar att jag inte såg barnets ansikte

Så träffades Zara Larsson och pojkvännen Lamin Holmén

Carolina Gynning bryter tystnaden om missfallet

Mest läst