Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Danny Saucedos liv med flickvän och barn

20 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Danny Saucedo och Anna Eriksson.
Melodifestival-artisten Danny Saucedo blev pappa för första gången i julas, och är lycklig i sin bebisbubbla.
Så här lever artisten med sin flickvän Anna Eriksson och deras son.
”Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille”, skrev han på Instagram på juldagen.
Annons
Danny Saucedo – det här visste du inte om artistenBrand logo
Danny Saucedo – det här visste du inte om artisten

Danny Saucedo är en av Sveriges mest kända artister, och trots att han har flera år kvar till 40 så firar han snart 20 år i rampljuset. Han slog igenom 2006 när han tävlade i Idol och kom på en en sjätteplats, och har sedan dess haft en lång och framgångsrik karriär som artist.

Danny Saucedo har medverkat i Så mycket bättre, haft flera krogshower och tävlat i Melodifestivalen fyra gånger – första gången i pojkgruppen EMD, och de tre efterföljande gångerna som soloartist 2011, 2012 och 2021. Nu är han tillbaka i Melodifestivalen 2024, med låten Happy that you found me.

Danny Saucedos familjelycka med flickvännen och sonen

Det är inte bara karriären som går på räls för Danny Saucedo – han har också blivit lycklig familjefar. På juldagen 2023 berättade artisten på Instagram att han blivit pappa för första gången, till en liten son.

Annons

”Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv. Fan va kul vi ska ha! Idag va vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare fr.o.m nu”, skrev Danny Saucedo till en bild på sig själv med barnvagnen.

Danny Saucedo har inte gått ut med sonens namn offentligt.

Vem är Dannys flickvän?

Danny Saucedo har varit tillsammans med flickvännen Anna Eriksson sedan 2019. Anna Eriksson är 28 år gammal och arbetar som fotomodell. Hon är knuten till de två stora modellagenturerna Stockholmsgruppen och Wilhelmina models, och har bland annat gjort jobb för klädkedjan Gina Tricot.

Danny Saucedo och Anna Eriksson delar inte med sig jättemycket av sitt liv tillsammans på sociala medier eller i tv-program, men artisten har berättat om hur de träffats.

Danny Saucedo och Anna Eriksson.
Danny Saucedo och kärleken Anna Eriksson på Ellegalan 2023.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa Danny Saucedo om flickvännen 2019, när de precis hade blivit tillsammans.

Oväntade kändisar som ställt upp i MelodifestivalenBrand logo
Oväntade kändisar som ställt upp i Melodifestivalen
Annons