Är Jennifer Garner gravid igen?

När trebarnsmamman Jennifer Garner, 48, delade en bild på sin Instagram strax innan Halloween-helgen började internet koka av gravidrykten!

Fansen fick nämligen för sig att skådespelaren var gravid med barn nummer fyra efter det att hon visade upp en bild på sin hemmagjorda Halloweenpumpa – som föreställde en stor pumpa med en liten pumpa i. Och som också rimligt nog dolde hennes mage eftersom att hon bar den i famnen.

”Hmm betyder detta att det döljer sig en liten mini-Jennifer bakom pumpan”, funderar en av alla hundratals som lämnat en kommentar i flödet.

”Vänta! Är du gravid? Snälla säg att du är det”, utropar en annan. Och det fortsätter: ”Man vet aldrig i den åldern, wips så kan man vara gravid”.

I flödet finns även de som är kritiska till gravidryktet: ”Hon kanske bara är lite svullen efter tiden i karantän!”.

Det är inte första gången Jennifer dementerar gravidrykten

Dock slog Jennifer Garner ner ryktet så fort hon kunde när hon senare i Instagram-flödet i versaler slog fast att babyfabriken är stängd:

”JAG VILL FORTFARANDE INTE HA FLER BARN.”

Skådespelaren är luttrad vad gäller rykten om hennes eventuella graviditet, bara förra månaden gick snacket på stan igen. Detta efter det att hon postat en bild på sig själv i snickarbyxor. Även där slog hon ner ryktet illa kvickt:

”Jag är 48 år, och jag har tre friska barn. Jag är inte – och kommer inte– bli gravid igen. Möjligen att jag har lagt på mig ett par coronakilon, men det är en historia!”

Sina tre och friska barn Violet, Seraphina Rose Elizabeth och Samuel Garner Affleck har hon tillsammans med ex-maken tillika skådespelarkollegan Ben Afflek – som hon efter en hel del alkohol problematik från hans sida valde att separera från 2018.

LÄS MER:

Kändisparen som gjorde slut precis innan bröllopet

Följarnas starka reaktioner över Bianca Ingrossos okända graviditet

Fansen är övertygade om att Meghan Markle och Harry väntar baby nummer två