Twitter kokar över när de kungliga fansen spekulerar i Meghan Markles eventuella graviditet!

Samtidigt som prins Harry och Meghan Markle precis gjort sig hemmastadda i sin nya bostad i Santa Barbra i Kalifornien – är Meghan Markle mitt uppe i en rättslig process. Meghan Markle har nämligen stämt den brittiska tidningen Mail on Sunday efter det att de publicerat ett privat brev som hon skrivit till sin pappa Thomas Markle.

Men på Meghans begäran skjuter man nu fram rättegången, skriver The Guardian och nu ska den hållas under hösten 2021 istället.

Och eftersom att tanken från början var att rättegången skulle börjat i början av januari 2021 tror nu flera personer att Meghan Markle är gravid igen – och att hon och prins Harry snart ska bli tvåbarnsföräldrar.

Twitter kokar över: ”Hon är gravid – det verkar rimligt”

I maj förra året föddes prins Harry och Meghan Markles lille son Archie, och nu verkar de kungliga följarna tycka att det vore på sin plats med ett litet syskon till deras förstfödde Archie.

Och eftersom fansen har reagerat på att det ungefär är nio månader som skiljer mellan det gamla och det nya datumet för rättegången – håller nu många tummarna för att hertiginnan är gravid.

På Twitter skriver den ena efter den andra att hertiginnan troligtvis har en bulle i ugnen. Spekulationerna far hej vilt:

”Jag tror hon är gravid, det verkar rimligt”, skriver en användare i en Twitter-tråd som sedan bara bubblar över med frågor och antaganden om hennes påstådda graviditet.

Sedan fick ju skaran av kungliga fans en hel del vatten på sin kvarn, efter det att Meghan Markle och prins Harrys team vägrat svara upp på gravidryktet efter det att Elite Daily'slagt ut frågan.

Nytt bevismaterial innebär mer jobb för advokaterna

Men en ännu rimligare anledning till att man flyttat fram rättegången är att tidningsutgivaren fått grönt ljus att använda ny bevisning. Vilket i sin tur betyder att Meghan Markles advokater behöver mer tid att gå igenom materialet.

Och att det helt enkelt endast är därför Meghan Markels rättegång blivit framflyttad i ungefär nio månader.

LÄS MER:

Därför raderade Meghan Markle sina sociala medier-konton

Därför firar inte Harry och Meghan jul med kungafamiljen

10 gånger Meghan bröt mot de kungliga reglerna

Mer läsning

Femina