Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Därför är inte Samantha med i nya Sex and the city

12 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sex and the city får sig en uppföljare, men det blir bara tre fjärdedelar av duon som återvänder – Samantha-skådespelaren Kim Cattrall kommer inte vara med.
Huvudrollsinnehavaren Sarah Jessica Parker har haft en lång och välpublicerad konflikt med Catrall, men menar att det inte är därför hon saknas från ensemblen.
”Jag tycker inte illa om henne. Jag har aldrig sagt det, och skulle heller aldrig göra det. Samantha är inte en del av berättelsen”, skriver Sarah Jessica Parker på Instagram.
Annons
Sex saker du kanske inte visste om Sex And The CityBrand logo
Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City

Det var på söndagen som det blev officiellt att klassiska serien Sex and the city får sig en uppföljare vid namn And just like that på nya kanalen HBO Max, som också ligger bakom den kommande Vänner-återföreningen.

Men bland de återvändande karaktärerna saknas Samantha, spelad av Kim Cattrall. I stället är det bara Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis som kommer utgöra SATC-gänget.

Att Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall inte kommer bra överens är vida omskrivet, och Kim har själv berättat att hon mobbades av de andra skådespelarna under Sex and the city-inspelningarna. När Sarah Jessica Parker skickade sina kondoleanser när Cattralls bror hade gått bort, reagerade Kim med att skälla ut henne på sociala medier.

”Min mamma frågade mig i dag: 'När kommer hycklaren Sarah Jessica Parker lämna dig i fred?'. Dina fortsatta försök att nå ut till mig är en smärtsam påminnelse om hur elak du var då och är nu. Du är inte min vän och jag säger det till dig en sista gång: sluta utnyttja min tragedi för att framstå som en trevlig tjej”, skrev hon då.

Annons

Sarah Jessica Parker slår tillbaka: Har inget emot Kim Cattrall

Nu tar Sarah Jessica Parker bladet från munnen och menar att hon inte alls har något emot sin tidigare kollega. När Parker publicerade nyheten på sin Instagram fick hon kommentarer om att tittarna kommer sakna Samantha.

”Glad att se att ni är tillbaka men kommer sakna Kim/Samantha”, skriver en person, där Sarah svarat: ”Vi kommer också. Vi älskade henne så mycket”.

På en annan fankommentar skriver Sarah Jessica Parker: ”Hon kommer alltid finnas där. Och vi är så förväntansfulla”.

Hon försvarade sig också mot kommentarer om att hon skulle tycka illa om Kim Cattrall.

”Jag tycker inte illa om henne. Jag har aldrig sagt det, och skulle heller aldrig göra det. Samantha är inte en del av berättelsen. Men hon kommer alltid vara en del av oss. Oavsett var vi är eller vad vi gör”, skriver hon.

Läs mer:

Annons
Annons