Det är inte första gången som Meghan Markle och prins Harry väljer bort stora firande med resten kungafamiljen.

Nu verkar det som att Meghan Markle och prins Harry ändrat om sina planer. För nu har de inte längre några tankar på att åka tillbaka till England och drottning Elizabeth för att fira jul med resten av kungafamiljen, rapporterar magasinet Marie Claire. Drottning Elizabeth brukar enligt tradition fira jul vid The Royal stud där hon och familjen samlas för julaktiviteter på den 20 000 hektar stora gården.

Det är i den privata boningen i Sandringham House, där prins Philip och drottningen tillbingar stor del av tiden, som firandet sker. Där brukar drottning Elizabeth hålla sitt årliga jultal och sedan blir det en storslagen och privat julfest för bara de närmaste i kungafamiljen.

”De vill bara njuta av sitt nya liv…”

Det var i juli som Meghan, Harry och lille Archie flyttade till Montecito, Kalifornien och numera huserar de i en stor lyxkåk med nio sovrum och 16 badrum. Huset ska enligt Variety vara byggt 2003 och interiören går i beiget och vitt, och utöver nämnda antal rummen finns det även ett bibliotek, ett gym, bastu, hiss och ett spelrum.

– Just nu vill de bara njuta av sitt nya liv och sitt nya hem i Kalifornien, förklarade källan enligt Marie Clarie och fortsatte:

– Så just nu har de inga som helst planer på att åka tillbaka till Storbritannien för att fira jul med resten av kungafamiljen.

I området har prinsparet även glamorösa grannar så som Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres och Ariana Grande – så kanske att Hollywood-livet lockar mer än prins och prinsess-livet just denna jul.

Meghan och Harry valde bort kungafamiljen förra julen också

Det är inte första gången som Meghan Markle och prins Harry väljer bort stora firande med resten kungafamiljen, bara så sent som förra julen valde prinsparet att fira jul själva på en sex-veckors resa i Kanada. Sedan poängterar källan att det såklart inte underlättar med en tripp till Storbritannien såhär mitt i coronapandemin, som ställer till det och försvårar hela resan till drottningen.S

LÄS MER:

Skönhetstrenderna vi minns men helst glömmer

Jonas Gardells och Mark Levengoods beslut för barnen Amos och Olga

Clare var tvungen att välja om hennes son skulle leva eller dö

Mer läsning

Femina