Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Därför grät Miley Cyrus knappt alls efter skilsmässan från Liam

06 nov, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Efter separationen har knappt någon av dem pratat om uppbrottet, men i en ny intervju avslöjar Miley Cyrus i SVT-programmet Skavlan att hon tar sig ur tuffa sorger och trauman genom att konstant röra sig framåt.
Efter skilsmässan från Liam Hemsworth har Miley Cyrus knappt yppat ett ord om uppbrottet, nu avslöjar hon dock om hur hon tar sig igenom stora sorger och trauman – och att gråta innefattas inte!
Annons
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

Artisten Miley Cyrus, 27, gifte sig med skådespelaren Liam Hemsworth, 30, känd från The Hunger Games-filmerna, i hemlighet vintern 2018. Och när nyheten om giftermålet nådde ut till allmänheten jublade alla fans som följt parets, minst sagt, stormiga förhållande. Vändorna har nämligen varit många sedan de först föll för varandra för elva år sedan.

Först bröt de sin förlovning efter bara ett år för att dejta lite på annat håll, för att hitta tillbaka till varandra och stå stadigt igen 2016. Kärleken verkade till synes glöda mellan paret. Men så plötsligt, bara åtta månader efter bröllopet i fjol, avslöjade de att de en gång för alla valt att gå skilda vägar. I januari gick skilsmässan igenom.

Därför grät Miley Cyrus knappt en tår

Efter separationen har knappt någon av dem pratat om uppbrottet, men i en ny intervju avslöjar Miley Cyrus i SVT-programmet Skavlan att hon tar sig ur tuffa sorger och trauman genom att konstant röra sig framåt.

Annons

– En kvinna som går vidare kan lätt bli stämplad som känslokall, men jag har varit med om så många stora förluster de senaste året. Mitt hus brann ner. Jag skilde mig. Och min mormor som jag var supernära med gick bort, säger Miley Cyrus och fortsätter:

– Jag gråter inte alls speciellt mycket, och det var inte för att jag försökte undvika mina känslor eller så försöka vara helt känslokall. Utan det blev så eftersom att tårar inte ändrar någonting, säger hon i SVT:s Skavlan och slår fast att hennes bästa verktyg för trauman är att bara gå igenom det.

Istället för tårar rör sig Miley Cyrus hela tiden framåt

Istället för tårar så fokuserar Miley Cyrus helt enkelt bara på att gå vidare och framåt, att resa och träffa nya människor.

– Jag försökte att vara aktiv i sånt som jag faktiskt kan kontrollera, annars blir det ju lite så att man bara känner sig fast.

– Jag helar mig själv genom att möta nya människor. När du förlorar en person, så kommer en annan in i ditt liv, förklarar hon.

Efter skilsmässan med Liam så hade hon en kort romans med The Hills: New beginning-stjärnan Kaitlynn Carter. Och nyligen tog det slut med flamman Cody Simpson som hon hängt med sedan förra hösten.

LÄS MER:

Annons