Petra Mede och dottern Adeline
5 saker du vill veta om Petra Mede
1:17

Efter reklamen: 5 saker du vill veta om Petra Mede

(1:17)

Slå på ljud

Petra Mede, 52, är gravid med sitt andra barn och leder just nu den nya säsongen av Let's dance på TV4 – för att bara nämna några av alla bollar hon har i luften. När hon först avslöjade sin graviditet var hon i sjätte månaden. Anledningen till att hon under en intervju i Nyhetsmorgon valde att gå ut med att hon väntar sitt andra barn, var för att det kommer att vara svårt att dölja i det direktsända Let's dance som pågår ända fram till maj.

Petra Mede är beräknad att föda bara ett par veckor efter att finalen av Let's dance gått av stapeln, på självaste midsommarafton.

Petra Mede om relationen med dotterns pappa Mattias Günther idag

Känslorna över andra graviditeten

Vi har efter att gravidnyheten blev känd hört Petra Mede prata om den i flera intervjuer. Nu senast i en intervju med Titti Schulz i P4 Extra.

– Det här hände inte av sig själv, det är jätteefterlängtat, säger Petra Mede i intervjun.

– Jag har fått så otroligt mycket gratulationer och ord som jag inte alls är värd, fortsätter hon och förklarar att det framför allt är äldre kvinnor som skickat hejarop.

Petra Mede gör det här helt på egen hand, som mycket annat i hennes liv, enligt henne själv.

Petra Mede och dottern Adeline

Petra Mede med dottern Adeline när hon var 3 år.

”Vi har en deal att vi pratar inte om henne”

Sedan innan är Petra mamma till dottern Adeline, som blir 10 år i år. Dottern har hon tillsammans med exet Mattias Günther. Ex-paret valde att gå isär när dottern var två. Idag har de delade vårdnad om dottern, och Petra har tidigare förklarat att relationen med dotterns pappa är mycket god.

När Titti Schulz frågar vad Adeline tycker om att bli storasyster berättar Petra att hon inte pratar om sin dotter i media, eller vad hon tycker och tänker.

– Vi har en deal att vi pratar inte om henne. Vad hon tänker det får hon… om hon mot förmodan skulle bli en offentlig person så får hon berätta det när hon blir stor, säger Petra Mede.

Gravida Petra Mede om känslorna över att ha passerat 50

Mest läst