Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Därför pratar inte Petra Mede om sin dotter Adeline

24 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Petra Mede och dottern Adeline
Om allt går som det ska blir Petra Mede tvåbarnsmamma i juni. Hon har sedan tidigare dottern Adeline och berättar nu varför hon inte pratar om henne i media.
”Vi har en deal”, säger Mede i P4 Extra.
Annons
5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
5 saker du vill veta om Petra Mede

Petra Mede, 52, är gravid med sitt andra barn och leder just nu den nya säsongen av Let's dance på TV4 – för att bara nämna några av alla bollar hon har i luften. När hon först avslöjade sin graviditet var hon i sjätte månaden. Anledningen till att hon under en intervju i Nyhetsmorgon valde att gå ut med att hon väntar sitt andra barn, var för att det kommer att vara svårt att dölja i det direktsända Let's dance som pågår ända fram till maj.

Petra Mede är beräknad att föda bara ett par veckor efter att finalen av Let's dance gått av stapeln, på självaste midsommarafton.

Känslorna över andra graviditeten

Vi har efter att gravidnyheten blev känd hört Petra Mede prata om den i flera intervjuer. Nu senast i en intervju med Titti Schulz i P4 Extra.

Annons

– Det här hände inte av sig själv, det är jätteefterlängtat, säger Petra Mede i intervjun.

– Jag har fått så otroligt mycket gratulationer och ord som jag inte alls är värd, fortsätter hon och förklarar att det framför allt är äldre kvinnor som skickat hejarop.

Petra Mede gör det här helt på egen hand, som mycket annat i hennes liv, enligt henne själv.

Petra Mede och dottern Adeline
Petra Mede med dottern Adeline när hon var 3 år.

”Vi har en deal att vi pratar inte om henne”

Sedan innan är Petra mamma till dottern Adeline, som blir 10 år i år. Dottern har hon tillsammans med exet Mattias Günther. Ex-paret valde att gå isär när dottern var två. Idag har de delade vårdnad om dottern, och Petra har tidigare förklarat att relationen med dotterns pappa är mycket god.

När Titti Schulz frågar vad Adeline tycker om att bli storasyster berättar Petra att hon inte pratar om sin dotter i media, eller vad hon tycker och tänker.

– Vi har en deal att vi pratar inte om henne. Vad hon tänker det får hon… om hon mot förmodan skulle bli en offentlig person så får hon berätta det när hon blir stor, säger Petra Mede.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons