Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Petra Mede om relationen med dotterns pappa Mattias Günther idag

17 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Petra Mede om relationen med dotterns pappa Mattias Günther idag
Petra Mede väntar just nu sitt andra barn. Sedan tidigare är hon mamma till nioåriga dottern Adeline, som hon har ihop med exet Mattias Günther.
Så är hennes relation med dotterns pappa idag!
Annons
TV: 5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
TV: 5 saker du vill veta om Petra Mede

Petra Mede, 52, är just nu gravid med sitt andra barn. I samband med att Let’s dance drar igång i helgen, tv-programmet där hon är en av två programledare, kände hon att det var dags att berättat att det växer ett litet liv i hennes mage eftersom att tittarna antagligen kommer att märka det under vårens gång.

– Det blir ju Let’s dance nu, och det var väl det jag kände att det var bra att annonsera det här så det inte blir massa underliga spekulationer om jag ätit för mycket eller så, sa Petra när hon gästade Efter fem och konstaterade att magen kommer att växa under programmets gång.

Annons

Den lilla är beräknad att komma till världen bara veckor efter finalen av Let’s dance. Hennes beräknade förlossningsdatum är på midsommar.

David Lindgren och Petra Mede leder åters säsong av Let's dance.
David Lindgren och Petra Mede leder åters säsong av Let's dance.

Petra Medes relation med dottern Adelines pappa

Sedan innan är Petra Mede mamma till dottern Adeline, 9, som hon har tillsammans med Mattias Günther. Petra och Mattias separerade när dottern var två, och relationen med dotterns pappa är idag mycket god.

– Min familj bor nära och både jag, mina föräldrar och syster bor i Bromma. Det gör alla på min dotters pappas sida också. Det är nästan lite sektvarning. Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, berättar hon i en intervju med Hälsoliv.

Annons

Pratar sällan om privatlivet

Petra Mede är förtegen med sitt privatliv, och svarar helst inte på frågor gällande det. Under den förra säsongen av Let’s dance hintade hon om att det då kan ha funnits någon hon håller extra kär under en av direktsändningarna.

– Du vet, min kille han kallar mig för blodigel. Så det där ska man bara ta som en komplimang, sa Petra då i programmet.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också:10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
Se också:10 svenska kändisar med deras okända föräldrar
Annons