Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför sover Camilla Läckberg och Simon Sköld inte ihop – egna orden

28 maj, 2021 
AvJessica Rådne
FotografTT, Instagram
simon sköld och camilla läckberg
Camilla Läckberg och Simon Sköld har valt att sova var för sig. Nu berättar hon varför maken bor på hotell. ”Så stolt över hans dedikation, styrka och passion för det han gör”, skriver Camilla.
Annons
Camilla Läckberg – om relationen till sin kroppBrand logo
Camilla Läckberg – om relationen till sin kropp

Kärlekssagan Camilla Läckberg, 46, och Simon Sköld, 33, har resulterat i äktenskap och barn, dottern Polly är idag 5 år. Den har också lett till att paret bor tillsammans i en lyxig våning på Södermalm i Stockholm samt äger en ”mansion” värd 25 miljoner kronor i Tyresö där de tänker renovera till perfektion.

I helgen sover dock makarna på varsitt håll för att Simon ska kunna fokusera till max.

Dottern Polly äter Happy Meal under bordet

Simon Sköld är entreprenör, fitness-coach och tävlar i MMA. Snart vankas det tävling varför han just nu flyr hemmet där det vardagliga livet gör sig påmint. Camilla är dock inte sen med att påminna Simon om ’kaoset’ där hemma.

På Instagram har hon postat en bild föreställandes 5-åringen Polly som sitter och äter under köksbordet samtidigt som hon tittar på barnprogram på sin iPad. Camilla skriver:

Annons

”Hej pappa!!!! När du är på hotell låter mamma mig äta Happy Meal under bordet! Häpp! Slut på Meddelandet.”

Camilla taggar in Simon i meddelandet, och får snart ett svar från maken i form av fyra stycken emojis som skrattar så de gråter.

På Instagram story visar Camilla även hur Polly ligger på mage tvärs över parets dubbelsäng.

”När pappa är borta sover råttan i pappas säng…”, skriver hon på bilden som Simon samt de 275 tusen följarna också får ta del av.

Camilla Läckbergs stöd till maken

Men det är inte bara retfulla saker som Camilla skickar ut. I ett inlägg bedyrar hon sitt stöd till maken:

”Nu har han flyttat in på hotell för att kunna fokusera 100% inför matchen på lördag! Imorgon är det invägning och det blir nog ett par timmar i bastun innan dess. Så stolt över hans dedikation, styrka och passion för det han gör”, skriver Camilla Läckberg.

MMA-tävlingen Simon Sköld deltar i heter Superior Challende och går av stapeln på lördag. Han möter trebarnspappan Fernando El Toro Flores.

Källa: Hänt

LÄS MER:

Annons