pernilla wahlgren
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud

I slutet på maj bekräftade Pernilla Wahlgren, 53, det som många viskat om under våren; att hon hade träffat kärleken! Föremålet för sångerskans lycka presenterades som Christian Bauer, 55, en säljare och modell från Stockholm.

Nu när de står inför sin första sommar som par är Pernilla mån om att få tid också var för sig, något hon berättar om i podcasten Wahlgren & Wistam.

Titta in i 6 svenska kändisars lyxiga sommarhus

Hindren tidigt i relationen

Pernilla har tidigare berättat om hur dejtandet med Christian gått lite knackigt, för hon ville inte prata med honom i telefon och efter några dejter såg det ut som om hon skulle stöta bort honom helt.

– Han trodde nog inte att jag var intresserad mer, för det ledde ingenstans och jag hade så mycket jobb, så jag kunde inte fokusera, har Pernilla berättat i podden.

Det var först efter att Christian ställt Pernilla mot väggen som hon bestämde sig för att våga satsa.

– Sen måste jag säga att det gick väldigt fort. Det var som att något klickade. Jag tror att vi båda behövde den där långa startsträckan, har hon konstaterat i efterhand.

Nu är deras relation i högsta grad på banan, så varför har Pernilla flugit till Spanien utan honom? Hon förklarar.

Nostalgiska bilderna – svenska kändisar i reklamen från 80-talet

Pernilla Wahlgren gör Marbella med tjejkompis

I podcasten berättar Pernilla Wahlgren för sin vän Sofia Wistam att hon befinner sig i sitt hus Casa Rosa i Marbella med en tjejkompis.

– Christian har inte kommit än till Spanien?, frågar Sofia, varpå Pernilla svarar:

– Eh nej, nej det har han inte, säger hon och berättar att yngsta sonen Theo, 14, varit där men nu åkt vidare till en kompis hus.

– Då bytte vi av och jag fick en kompis hit istället, säger Pernilla. Jag lämnade Theo på flygplatsen och hämtade Jennifer, min älskade barndomskompis.

Kristin Kaspersen om kravet på sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht

Christian Bauer lyser med sin frånvaro

I sina sociala medier har Pernilla postat flera bilder från sin Spanienvistelse som inleddes för två veckor sedan. Hon har ätit gott, hängt på stranden och umgåtts med vänner och familj, utan Christian.

På ett selfieinlägg med texten ”No Makeup-No filter-kind-of-morning….Love it! ” kommenterar pojkvännen ”Love you” med ett rött hjärta efter.

Om och när Christian dyker upp hos sin Nilla i Marbella återstår att se.