Leni-klum-Heidi-pappa-relation-
TV: Leni Klum går i mammas fotspår – se hennes karriärsresa
0:45

Efter reklamen: TV: Leni Klum går i mammas fotspår – se hennes karriärsresa

(0:45)

Slå på ljud

I maj 2004 fick den tysk-amerikanska supermodellen Heidi Klum, 48, dottern Leni tillsammans med den italienska affärsmannen Flavio Briatore, 71. Han var tidigare chef för Benetton Formula och Renault F1 som vann Formel 1-VM ett par gånger under 90- och 00-talet. Paret valde att separera redan under graviditeten, och strax därpå blev Heidi Klum tillsammans med artisten Seal, 58, som var med under förlossningen.

Heidi Klum och Seal hann gifta sig och få tre till barn ihop innan de separerade 2012, med en skilsmässa som var helt klar 2014.

heidi klum och exet Flavio på modevisning 2003.

I maj 2004 fick Heidi Klum dottern Leni tillsammans med affärsmannen Flavio Briatore, dock separerade de redan under graviditeten. Enligt många berodde det plötsliga uppbrottet på att Flavio vänsterprasslat, ett rykte som gått obekräftat.
Här på modeshow 2003.

Därför visar Heidi Klum aldrig upp dottern Lenis syskon

Leni Klum ser Seal som sin far

Tv-profilen Heidi Klum har barnen Leni Helene Boshoven Samuel, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo och Lou Sulola tillsammans med exmaken Seal.

Dottern Leni Klum är i dag 17 år, och redan som liten valde pappan Flavio Briatore att kliva ur rollen som närvarande pappa. Leni Klum adopterades av Seal och enligt Heidi är det honom som Leni ser som sin pappa.

leni klum och Seal

Den biologiska pappan Flavio ska dock inte vara med i bilden längre, utan Leni adopterades snart av Seal, och det är honom som Leni kallar för pappa.
Här på biopremiär i början av oktober i år.

Leni Klums biologiska pappas ord om relationen

I en intervju har affärsmannen Flavio Briatore berättat om relationen med sin biologiska dotter Leni Klum, och han gjorde klart att relationen idag trots allt är god.

– Leni är min dotter, med vi tre valde att besluta oss för att det vore mer rimligt att Seal adopterade henne, eftersom att ett barn behöver växa upp i en familj, berättade Flavio till det italienska magasinet Corriere della Sera 2016, enligt Daily Mail och han fortsatte:

– Jag, Heidi och Seal har byggt upp en fantastisk relation.

Vidare i intervjun berättade Leni Klums biologiska pappa hur det kom sig att han valde att klippa banden en aning.

– Heidi bodde i Los Angeles och jag var i London, avståndet mellan oss var stort, sa han och förklarade att han och Leni brukade ha telefonkontakt.

Nya modellbilderna på Heidi Klums dotter Leni älskas av följarna

Tidigare i år prydde hon tyska Glamours omslag när magasinet firade 20 år. Det blev en fin cirkelslutning eftersom Heidi var den första omslagsmodellen någonsin för tidningen.

Mamma Heidi och dotter Leni Klum på semester i somras.

”Leni Klum är inte ett övergivet barn”

Senare kom Flavio att få sin son Nathan, 11, tillsammans med modellen Elisabetta Gregoraci som han gifte sig med 2008. Vilket skapade en ännu skarpare klyfta mellan honom och Leni Klum.

– Vi pratade i telefon kanske två timmar om dagen. Men det var inte nog. Så hon behövde vara med sin mamma.

– Det är svårt att sakna ett barn som man aldrig träffar. Men jag vet att Leni Klum inte är ett övergivet barn. Leni är en del av Seals familj. Och Nathan är en del av min.

leni klum

Leni Klum går numera i modellmamman Heidi Klums fotspår då hon gör karriär som fotomodell. Här på catwalken i Fashion Week Berlin i september i år.

Claudia Schiffer var störst i världen – så lever supermodellen idag

Se också: 5 kändisar som öppet berättat om sin tuffa uppväxt
1:9

Efter reklamen: Se också: 5 kändisar som öppet berättat om sin tuffa uppväxt

(1:9)

Slå på ljud
Mest läst