meghan markle
Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av
1:15

Efter reklamen: Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av

(1:15)

Slå på ljud

Nu rapporterar Us Weekly att Meghan Markle inte önskar sig en babyshower inför sin andra förlossning, och det är inte bara den rådande pandemin och de eventuella konsekvenserna inför att så många människor samlas på en plats som gör att Meghan Markle vägrar låta sig överösas med ballonger, presenter och blöjtårta.

Här är Meghan Markles dubbelgångare – det finns fler än en

Därför vill inte Meghan Markle ha en babyshower för dottern

En uppgiftslämnare förklarar närmare:

– Meghan känner inte att det passar sig att bli firad med presenter just nu. Världen står inför många utmaningar nu. Och både Meghan och Harry som länge varit engagerade i humanitära frågor, känner att deras tid och resurser kan användas till bättre ändamål, säger källan till sajten.

Oprah Winfrey om intervjufrågan hon ångrar mest: ”Jag skäms”

Första babyshowern planerades av Serena Williams

Inför sonen Archies födsel såg Meghan Markle dock mer fram emot en babyshower, men då stod inte världen inför en pandemi. 2019 lät väninnan tennisproffset Serena Williams styra en fabulös fest på plats i New York för att fira att prins Harry och Meghan Markles första barn snart skulle komma till världen.

Meghan Markle är nöjd med beslutet

Källan fortsätter förklara att Meghan Markle inte är ledsen över beslutet att skippa en babyshower för dottern. Hertiginnan är mer än nöjd med att bara känna av stödet från hennes vänner och framförallt sin make prins Harry.

– Harry är hennes idealpartner, han är närvarande med Archie samtidigt som han arbetar för att försörja familjen.

Meghan Markle om lyckan inför andra graviditeten

Hertigparets lycka inför att lille tvåårige sonen Archie snart ska få bli storebror är utan tvekan stor.

– Jag och min man kan knappt bärga oss inför vår dotterns ankomst, berättade Meghan Markle i sitt tal för Vax Live där hon bland annat talade om vikten av att vaccinera sig, om hur kvinnor drabbats hårt under pandemin och om hur dagens beslut avgör livet för kommande generation unga tjejer.

– När vi tänker på henne, så tänker vi även på alla andra familjer runt om i världen som nu måste få möjligheterna och stödet framåt.

7 märkliga skönhetsknep som faktiskt fungerar

Mest läst