Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför vill Meghan Markle inte ha en babyshower inför dotterns födsel

17 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
meghan markle
När som helst blir prins Harry och Meghan Markle tvåbarnsföräldrar. Men nu avslöjar källor att Meghan Markle inte tänker låta sig firas med en babyshower – här är anledningen till varför.
Annons
Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras avBrand logo
Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av

Nu rapporterar Us Weekly att Meghan Markle inte önskar sig en babyshower inför sin andra förlossning, och det är inte bara den rådande pandemin och de eventuella konsekvenserna inför att så många människor samlas på en plats som gör att Meghan Markle vägrar låta sig överösas med ballonger, presenter och blöjtårta.

Därför vill inte Meghan Markle ha en babyshower för dottern

En uppgiftslämnare förklarar närmare:

– Meghan känner inte att det passar sig att bli firad med presenter just nu. Världen står inför många utmaningar nu. Och både Meghan och Harry som länge varit engagerade i humanitära frågor, känner att deras tid och resurser kan användas till bättre ändamål, säger källan till sajten.

Första babyshowern planerades av Serena Williams

Inför sonen Archies födsel såg Meghan Markle dock mer fram emot en babyshower, men då stod inte världen inför en pandemi. 2019 lät väninnan tennisproffset Serena Williams styra en fabulös fest på plats i New York för att fira att prins Harry och Meghan Markles första barn snart skulle komma till världen.

Annons

Meghan Markle är nöjd med beslutet

Källan fortsätter förklara att Meghan Markle inte är ledsen över beslutet att skippa en babyshower för dottern. Hertiginnan är mer än nöjd med att bara känna av stödet från hennes vänner och framförallt sin make prins Harry.

– Harry är hennes idealpartner, han är närvarande med Archie samtidigt som han arbetar för att försörja familjen.

Meghan Markle om lyckan inför andra graviditeten

– Jag och min man kan knappt bärga oss inför vår dotterns ankomst, berättade Meghan Markle i sitt tal för Vax Live där hon bland annat talade om vikten av att vaccinera sig, om hur kvinnor drabbats hårt under pandemin och om hur dagens beslut avgör livet för kommande generation unga tjejer.

– När vi tänker på henne, så tänker vi även på alla andra familjer runt om i världen som nu måste få möjligheterna och stödet framåt.

Annons