sarah jessica parker och kim cattrall
TV: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste
0:55

Efter reklamen: TV: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste

(0:55)

Slå på ljud

När HBO Max meddelade att man skulle få återse Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie Bradshaw i Sex and the City-spinoffen And just like that…, jublade fansen världen över. Något som stod klart från början var att huvudrollsinnehavarens ovän Kim Cattrall, som tidigare spelat en stor roll i originalserien, inte skulle få vara med i casten.

På frågan om Kim är välkommen i den ännu obekräftade säsong 2 av AJLT har Sarah Jessica Parker nu gett ett svar, rapporterar Expressen med referens till Variety.

Mr Big bortklippt ur Sex and the city-uppföljaren efter metoo-anklagelser

SATC-bråket inför allas ögon

sex and the city cast

Orgiginalkvartetten från Sex and the City. Kristin Davis com Charlotte York Goldenblatt, Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw, Kim Cattrall som Samantha Jones och Cynthia Nixon som Miranda Hobbes.

Kim Cattrall spelade rollen som Samantha i sex säsonger av SATC åren 1998-2004. Kim har sedan dess varit öppen med att hon vantrivdes på inspelningarna. Hon upplevde att övriga skådespelare, i synnerhet Sarah Jessica Parker, mobbade henne.

När Kims bror gick bort skickade Sarah Jessica sina kondoleanser. Svaret från Kim blev en utskällning på sociala medier.

”Dina fortsatta försök att nå ut till mig är en smärtsam påminnelse om hur elak du var då och är nu. Du är inte min vän och jag säger det till dig en sista gång: sluta utnyttja min tragedi för att framstå som en trevlig tjej”, skrev Kim då.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Sarah Jessica Parkers ord om Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker är medproducent till AJLT och har således en del att säga till om. När amerikanska nöjestidningen Variety frågar henne om Kim Cattrall är välkommen att vara med i en uppföljning av serien, svarar hon:

– Jag tror inte det på grund av hur mycket hon berättat för alla om hur hon upplevde det. Vi vände oss inte till Kim för det här.

På grund av att Kim Cattrall tidigare ställt mycket stora krav på produktionen är hon inte längre en del av Sex and the City-teamet, menar Parker vidare.

– Det passade inte in med vad som var viktigt för oss. Det finns en väldigt tydlig linje mellan Samantha och Kim.

Blir det säsong 2 av And just like that...?

sarah jessica parker

Sarah Jessica Parker vill se en fortsättning på And just like that...

Parker har tidigare sagt att hon ligger på för att få igång en diskussion med övriga producenter angående säsong 2 av AJLT, som ännu inte har bekräftats.

– Jag sa ”Okej, när ska vi snacka om det här?”. Det finns en kalender och du vill inte att för mycket tid ska passera. För just nu finns ett stort intresse.

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
1:27

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(1:27)

Slå på ljud

Uppgifter: Pamela Andersons känslor inför nya serien Pam & Tommy

Källa: Expressen, New York Post

Foto: TT

Mest läst