Sex and the City-stjärnan Cynthia Nixon
Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City
1:17

Efter reklamen: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City

(1:17)

Slå på ljud

I början av december hade äntligen And just like that... premiär och varje vecka får vi nu hänga med våra favvo-karaktärer från Sex and the City igen. Samantha, som spelas av Kim Cattrall, medverkar inte i rebooten av Sex and the City, och anledningen till det sägs vara för att hon och Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie, inte riktigt är på god fot med varandra.

Därför tvekade Cynthia Nixon över sin medverkan i And just like that...

Miranda som spelas av Cynthia Nixon, var inte heller helt hundra på att hon ville medverka i den nya serien.

– Det var ett väldigt svårt beslut. Jag trodde inte att jag skulle göra det – det var mycket motvilligt.

Anledningen till att hon tvivlade var originalseriens brist på mångfald – något den fått mycket kritik för. Men efter en dialog med alla bakom And just like that... visade det sig att alla var på samma bana gällande att jobba på representationen i rebooten, och det fick henne tillslut att tacka ja.

Så, nu ser vi återigen Cynthia som Miranda, i en äldre tappning där hennes son Brady mer eller mindre vuxit upp, och Mirandas make Steve bär hörselapparat.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Cynthia Nixons liv på hemmaplan

Men hur ser Cynthia Nixons privatliv ut i det riktiga livet?

Hon är mamma till tre. Sönerna Samuel Mozes, 25, och Charles Mozes, 19, fick hon under sin långa relation med Danny Mozes. Danny och Cynthia var ett par mellan 1988 och 2003. Efter uppbrottet föll Cynthia för Christine Marinoni. Paret fick sonen Max Ellington Nixon-Marinoni 2011, och gifte sig året efter.

Christine Marinoni och Cynthia Nixon under premiären av And just like that...

Christine Marinoni och Cynthia Nixon under premiären av And just like that...

Mr Big bortklippt ur Sex and the city-uppföljaren efter metoo-anklagelser

Den äldsta sonen Samuel har gått i sin mammas fotspår och ägnar sig idag åt teater. Efter att han tog examen vid Chicagos universitet var han assisterande regissör åt produktionen av King Lear via Writers Theatre.

2018 kom han ut som trans, och Cynthia pratade då om sin stolthet över sonen på Instagram:

”Jag är så stolt över min son Samuel Joseph Mozes (kallas Seph) som tog sin examen från college idag. Jag stöttar honom och alla andra som uppmärksammat dagens #TransDayofAction”.

Var gravid med andra sonen under inspelningarna

När Cynthia väntade den mellersta i syskonskaran, Charles, spelade hon in den fjärde säsongen av Sex and the City. Och tajmingen passade sig ganska bra, för i den säsongen var Miranda också gravid!

När Charles fyllde 17 år 2019 gratulerade mamma Cynthia honom på Instagram, och visade då också upp tårtan som föreställde en vinylskiva i en spelare.

”Min fina Charlie fyllde 17 idag (och min fru gjorde denna fantastiska tårta för hans kärlek för vinyl)!”, skrev hon i inlägget.

Och den yngsta i skaran, som är ett par år yngre än sina syskon, fick vi också nyligen se när mamma Cynthia i vanlig ordning Instagrammade. I december fick sonen hänga med på premiären av And just like that… och vid röda mattan poserar han ihop med Niall Cunningham – som spelar Mirandas son i serien.

”Miranda och Cynthias små kärlekar”, skriver hon i inlägget.

Mest läst