Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

David Schwimmer kommenterar dejtingryktet med Jennier Aniston

12 aug, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Jennifer Aniston och David Schwimmer som Rachel och Ross.
Efter inspelningen av Vänner-återträffen började det tisslas och tasslas om att Ross- och Rachel-skådisarna blivit förälskade på riktigt.
Och i veckan kom rapporter om att Jennifer Aniston och David Scwhimmer börjat dejta!
Annons
TV: Skådisarna från vänner - då och nuBrand logo
TV: Skådisarna från vänner - då och nu

Ross och Rachel är ett av tidernas mest kända tv-seriepar, och när karaktärerna efter mycket om och med till sist fick varandra jublade Vänner-fansen.

Många drömde också om att skådespelarna David Schwimmer och Jennifer Aniston skulle hitta varandra på riktigt. Och det var en inte allt för långsökt förhoppning.

Starka känslorna under Vänner-tiden

Under Vänner-återträffen som släpptes i maj berättade de att det visst fanns verkliga känslor under den tiden.

– Vid en tidpunkt så var vi väldigt förtjusta i varandra. Men det var som två skepp som åkte förbi varandra, för en av oss alltid hade ett förhållande då och vi klev aldrig över den gränsen. Det respekterade vi, säger David Schwimmer.

Och Jennifer Aniston fyller i.

Annons

– Helt ärligt så minns jag att jag sa till David en gång: ”Det kommer vara så tråkigt om vår första kyss blir på nationell tv”. Men så blev det, den första gången vi kysste var på det kaféet, säger hon och hänvisar till den klassiska scenen på Central perk.

Så något par blev de aldrig. Jennifer Aniston hade istället ett äktenskap med Brad Pitt fram till 2005 och mellan 2015 och 2017 var hon gift med Justin Theroux. David Schwimmer å sin sida var ihop med konstnären Zoë Buckman. De gifte sig 2010 och skilde sig 2017.

David Schwimmer dementerar romansryktet

Efter Friends: The reunion började de cirkulera rykten om att skådespelarna hittat varandra och börjat dejta, och tidigare i veckan rapporterade sajten Closer, med hänvisning till en uppgiftslämnare, att de faktiskt är ett par nu.

Så ska det inte ligga till. Talespersoner för David Schwimmer har dementerat de uppgifterna till flera nyhetssajter, bland annat Huffington post UK.

Det händer dock att Aniston och Schwimmer träffas privat. I podcasten Ladies first with Laura Brown berättar Rachel-skådisen om detta.

– Scwhimmer kom förbi förra söndagen och jag fick träffa hans lilla flicka. En utomjordiskt härlig människa, säger Jennifer Aniston om vännen.

TV: Se 5 saker du inte visste om Jennifer AnistonBrand logo
TV: Se 5 saker du inte visste om Jennifer Aniston
Annons