Tareq Taylor
5 saker du inte visste om Tareq Taylor
0:27

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Tareq Taylor

(0:27)

Slå på ljud

Tareq Taylor och Kristina Taylor var gifta i 26 år och fick tillsammans dottern Ellen. Efter ett långt äktenskap beslutade sig de gifta makarna att gå skilda vägar. 2021 skickade de in skilsmässoansökan där båda ansökt om skilsmässa utan betänketid.

Tareq Taylors giftermål med Kristina

Tareq och Kristina träffades 1993 när de båda arbetade på samma restaurang. I en intervju med Femina har Tareq tidigare berättat att det var kärlek vid första ögonkastet.

Kim Sulocki om att fylla 50 och kärlekslivet: ”Jag är supersingel”

– Första gången jag såg Stina var när jag kom ut från köket på en restaurang där jag jobbade extra, hon satt där och såg helt fantastisk ut. Jag försökte prata med henne, men det gick inte så bra, för hon hade redan kille då. Så jag gick väl och smygtittade på henne – gud nu låter jag som en stalker haha, men när man sågs ute – i något års tid. Jag höll mig lite på avstånd. Men jag fick höra att de hade gjort slut, och så träffades vi ute av en ren slump, berättade Tareq.

Två månader senare friade Tareq och året därpå gifte de sig utanför Perth i Australien. 2003 fick de dottern Ellen.

Tareq och Kristinas skilsmässoansökan

Men 2021 blev det officiellt att paret ansökt om skilsmässa efter 26 år som gifta. Skilsmässoansökan skickades in i mitten på september där de båda ansökt om skilsmässa utan betänketid – vilket resulterade i en omedelbar separation.

Dominika Peczynski ångrar skilsmässan från Anders Borg

Vid ansökans tidpunkt stod de även skrivna under olika adresser vilket resulterade i att de inte behövde ta några beslut angående kvarsittningsrätt och vem som skulle bo kvar i deras eventuella gemensamma hem. De kom även överens om att själva ta beslut kring den gemensamma bostaden tills bodelningen genomförts.

Eftersom deras gemensamma dotter Ellen är över 18 år behövde de inte ta något beslut angående vårdnad av barn.

Mest läst