Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dirty Dancing-stjärnornas barn har vuxit upp – Swayzes påstådda son

09 jul, 2021 
AvLinus Brännström
FotografTT, Youtube
Patrick Swayze och Jennifer Grey väckte heta känslor över hela världen med Dirty Dancing. Nu har stjärnornas barn vuxit upp – så ser de ut i dag.
Annons
Stjärnorna från high school-filmerna – så gick det senBrand logo
Stjärnorna från high school-filmerna – så gick det sen

Dirty Dancing är en av 80-talets stora filmklassiker. Det romantiska dramat med Patrick Swayze och Jennifer Grey i huvudrollerna som Johnny och Baby satte känslor i brand med en förbjuden kärlekshistoria och heta dansscener.

Jennifer Grey och Patrick Swayze i en het scen ur Dirty Dancing.

Jennifer Greys barn – så ser dottern ut i dag

I dag har Jennifer Grey hunnit fylla 61 år och hon har precis gått igenom en skilsmässa. Skådespelerskan gifte sig 2001 med regissören och skådespelaren Clark Gregg men förhållandet sprack förra sommaren – i februari i år blev skilsmässan klar.

Annons

Med Clark Gregg fick Jennifer Grey sitt enda barn, dotter Stella Gregg. Hon föddes i december 2001 och fyller alltså 20 senare i år.

Precis som sina föräldrar har Stella provat på skådespelarbranschen – hon har bland annat medverkat i tv-serien "Agents of S.H.I.E.L.D.".

Innan hon gifte sig med Clark Gregg hade Jennifer Grey en rad uppmärksammade relationer med andra storstjärnor – hon har bland annat dejtat såväl Michael J Fox som Johnny Depp.

Jennifer Grey med dottern Stella Gregg och tidigare maken Clark Gregg.

Jennifer Greys dödsolycka med Matthew Broderick

Allra mest uppmärksammat var dock hennes förhållande med en annan stor 80-talsstjärna – Matthew Broderick. Grey och Broderick började dejta under inspelningarna av kultklassikern "Fira med Ferris" från 1986 men förhållandet blev inte känt förrän året därpå då paret var inblandade i en fruktansvärt bilolycka på Nordirland.

Annons

Paret var på semester när deras hyrbil, som Broderick körde, krockade med annan bil. Personerna som färdades i den andra bilen, en 63-årig kvinna och hennes 28-åriga dottern, dog i krocken och Grey drabbades av svåra whiplashskador som plågade henne i många år.

Broderick dömdes till böter för att ha orsakat olyckan och Grey hade så dåligt samvete över dödskraschen att hon hade svårt att glädjas åt att Dirty Dancing, som hade premiär några veckor senare, blev en stor succé.

Patrick Swayzes okända son – uppgifter efter stjärnans död

Patrick Swayze var under hela sin karriär gift med Lisa Niemi. De träffades redan när Niemi var tonåring och tog danslektioner hos Patrick Swayzes mamma och gifte sig 1975.

Annons

De var gifta fram till hans död 2009. Patrick Swayze hade året innan fått veta att han drabbats av bukspottkörtelcancer och han dog i sviterna av sjukdomen, bara 57 år gammal.

Patrick Swayze och hans fru Lisa Niemi.

Paret fick inte några barn men efter Swayzes bortgång 2009 dök det upp uppgifter om att han hade ett hemligt kärleksbarn – Jason Whittle.

Den okände sonen påstås vara resultatet av ett one night stand med en kvinna vid namn Bonnie Kay på 70-talet, innan Swayze gift sig med Lisa Niemi. Jason Whittle, som tidigare spelat amerikansk fotboll, är född i mars 1975 och är därmed 46 år gammal.

Hans mor Bonnie Kay gick bort i sviterna av cancer 2012 men ska innan sin död ha berättat för Jason Whittle att Patrick Swayze var hans biologiska pappa.

Patrick Swayzes änka Lisa Niemi och hans syskon har i många år tvistat om arvet efter filmstjärnan – huruvida Jason Whittle också gett sig in i kampen om pengarna är höljt i dunkel. Amerikanska medieuppgifter gör gällande att han ska ha genomgått ett dna-test men det finns inga uppgifter om vad det ska ha visat.

Jason Whittle bor i dag i Missouri där han jobbar som mäklare.

Annons