Se kändisarna som är lika som bär
0:57

Efter reklamen: Se kändisarna som är lika som bär

(0:57)

Slå på ljud

Edda Magnason och Monica Zetterlund

Det är inte konstigt att det blev just sångerskan och skådespelaren Edda Magnason som fick spela Monica Zetterlund i filmen om artistens liv. Även när Edda inte är stylad som Monica så är de två väldigt lika varandra!

Edda Magnason och Monica Zetterlund.
Foto: TT.

Brad Pitt och Robert Redford

Två av världens mest kända skådespelare genom tiderna är också väldigt lika varandra till utseendet. Brad Pitt skulle med enkelhet kunna spela Robert Redford under inspelningen av Alla presidentens män. Hade de två varit ungefär lika gamla hade de kunnat vara bröder!

Brad Pitt och Robert Redford
Foto: TT.

Bella Hadid och Carla Bruni

Bella Hadid är en av världens just nu kändaste fotomodeller, men kanske har hon ett klassiskt modellutseende? Hon är nämligen slående lik den forna 90-talsmodellen Carla Bruni, som sedan 2008 är gift med Franrikes ex-president Nicolas Sarkozy.

Bella Hadid och Carla Bruni
Foto: TT.

Robin Stjernberg försvann från rampljuset

Christina Aguilera och Ginger Rogers

Här handlar det till viss del om styling – både artisten Christina Aguilera och skådespelare Ginger Rogers är förknippade med sitt platinablonda hår och röda läppar. Men likheten sträcker sig bortom det! Spana in deras ögon och leenden och det är svårt att tro att de inte är släkt.

Christina Aguilera och Ginger Rogers.
Foto: TT.

Queen Latifah och Zora Neale Hurston

Zora Neale Hurston är kanske inget känt namn i Sverige, men hon var en betydande författare och antropolog i USA. På vissa bilder är hon slående lik skådespelaren och artisten Queen Latifah.

Queen Latifah och Zora Neale Hurston
Foto: TT.

Mesut Özil och Enzo Ferrari

Mesut Özil var en framträdande fotbollsspelare i det tyska landslaget fram till 2018, som nu spelar i den turkiska fotbollsligan. Han har ett karaktäristiskt utseende, som påminner mycket om Enzo Ferrari, racingföraren som grundade bilmärket Ferrarri.

Mesut Özil och Enzo Ferrari
Foto: TT.

Svensktoppenstjärnan Östen Warnerbrings tragiska slut

Claudia Schiffer och Brigitte Bardot

Nog framhävdes deras likheter ofta med hjälp av frisyrval och styling, men det går inte att komma ifrån att supermodellen Claudia Schiffer var otroligt lik en ung Brigitte Bardot när hon slog igenom.

Claudia Schiffer och Brigitte Bardot
Foto: TT.
Mest läst