Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Donnie Wahlbergs fina relation till bonussonen med autism

31 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
När News kids on the block-artisten Donnie Wahlberg blev kär och gifte sig med modellen Jennie McCarthy var det inte bara henne han gifte sig med.
Wahlberg tog sig också an hustruns son Evan som om det var hans egen – efter att hans pappa först tagit avstånd på grund av Evans autismdiagnos.
”Jag har två fantastiska söner. Att bli välsignad med en tredje i Evan är en gåva jag måste tacka gud för”, har Donnie Wahlberg skrivit på Twitter.
Annons
3 tips för att få en lycklig bonusfamiljBrand logo
3 tips för att få en lycklig bonusfamilj

Donnie Wahlberg, New kids on the block-artisten och storebror till skådespelaren Mark Wahlberg, hade varit skild från första hustrun Kimberly Fey i två år när han träffade tidigare modellen Jenny McCarthy 2012. Donnie föll pladask för blondinen, men det skulle ändå dröja ett år tills de träffades igen, i The Jenny McCarthy show, och han kunde bjuda ut henne på dejt.

Jenny och Donnie hade liknande bakgrund med skilsmässor och barn, och hittade varandra i att de båda kämpade som ensamstående föräldrar. Medan Donnie hade sönerna Xavier och Elijah, så hade Jennie sonen Evan med exmaken John Asher. Evan föddes med autism, och hade inte haft en enkel start i livet. Mamma Jenny tog honom till olika läkare och försökte förstå sig på diagnosen.

Annons

Medan vissa bonusföräldrar kanske håller distans mot sina nya bonusbarn, så hade Donnie en annan inställning till Evan. Han tog honom genast till sitt hjärta, och behandlade honom som en till son. När det senare var dags att fria till sin nya kärlek tog Donnie hjälp av Evan, som fick det ärofyllda uppdraget att skriva ”Will you marry”, med ett ord på en egen lapp, som han sen gav till sin mamma å Donnies vägnar. Sedan klev Donnie in i rummet med en tröja med ”me?” på bröstet. Redan där bröt Jenny ut i tårar, men modellen blev ännu mer rörd över sonens glädje.

– Jag kommer få en ny pappa, sa Evan lyckligt vid frieriet.

Jenny McCarthy och Donnie Wahlberg 2013.
Jennie McCarthy och Donnie Wahlberg gifte sig 2014.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Donnie Wahlbergs hyllning till bonussonen

Donnie Wahlberg och Jenny McCarthy gifte sig 2014, och är fortfarande lyckliga tillsammans. New kids on the block-artisten har följt Evans uppväxt och utveckling, och har varit öppen med stoltheten han känner för sin bonusson.

Annons

”Jag har två fantastiska söner. Att bli välsignad med en tredje i Evan är en gåva jag måste tacka gud för”, skrev han på Twitter 2015.

Jenny McCarthy har också berättat hur lättad hon var över att maken ville engagera sig i hennes son, och att han fick en manlig förebild att utföra sina hobbys med, då pappa John Asher först tagit avstånd från sonen på grund av Evans diagnos. I dag har John och Evan en fin relation igen.

När Evan fyllde 20 år 2022 grattade Donnie honom med ett fint inlägg på Instagram.

”Glad 20-årsdag till min underbara bonusson Evan Asher! Hoppas du har den bästa dagen någonsin Evan”, skrev Donnie Wahlberg till en bild på sin bonusson.

Jenny McCarthy har också hyllat makens relation till hennes son, och hur han hanterat att få en bonusson med särskilda behov.

– Jag är mest tacksam för hans ovillkorliga kärlek. Och inte bara till mig, men också min son. Vilken ensamstående mamma som helst som känner till vår bakgrund kan förstå, för jag tror det är vår största oro. Vem ska älska mig och mitt barn eller mina barn? Finns det någon där ute? Speciellt när man har barn med särskilda behov. Och det faktum att den här Romeo-figuren dök upp och inte bara tog mig med storm, men också min son, sa hon till Us Magazine.

Se kändisarna som fått barn 2022Brand logo
Se kändisarna som fått barn 2022

Källa: Hrtwarming.

Annons