Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Efter förlovningslyckan – Paris Hilton visar upp jätteringen

18 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT, parishilton.com
Paris Hilton är nyförlovad!
I helgen förlovade sig nöjesikonen Paris Hilton med affärsmannen Carter Reum.
Nu visar hon också upp ringen – och det är en riktig bamsing till sten!
Annons
Fem saker du inte visste om Paris HiltonBrand logo
Fem saker du inte visste om Paris Hilton

Hotellarvtagerskan, nöjesikonen och it-girlen Paris Hilton tog sig med buller och brak in i rampljuset igen i höstas. Efter flera år av tystnad trädde hon fram i dokumentären This is Paris, som väckte stor uppståndelse.

En av de stora snackisarna därifrån var hennes erkännande om att hon spelat en karaktär i alla år, och att hon inte ens använt sin egen röst.

Vill ha tvillingar

Några månader efter dokumentären berättade Paris Hilton att hon och kärleken Carter Reum försökt skaffa barn med hjälp av IVF. Anledningen till det är inte att hon är orolig för att hon inte kan bli gravid.

– Vi genomgår IVF just nu så nu kan jag välja tvillingar, berättade hon då tillade att det var vännen Kim Kardashian som tipsade henne om det – eftersom det uppges vara enklare att få tvillingar med den behandlingen.

– Jag kände inte ens till det. Men jag är så glad att hon gav mig det rådet och presenterade mig för sin läkare.

Annons

Paris Hiltons jättering

Så kanske är det ett par barn på väg snart.

Vad som dock är klart är att Paris Hilton och Carter Reum, som varit vänner i över 15 år innan de blev kära, nu är förlovade. Det berättade hon om på Instagram.

”När man hittar sin själsfrände, så vet man det bara. Du känner det. Min kärlek och jag har varit tillsammans sedan våran första dejt. Och lagom till min födelsedag arrangerade han en alldeles speciell resa till ett tropiskt paradis. När vi gick tillsammans på stranden, ledde Carter mig fram till ett ställe som var pyntat med blommor, och gick ner på knä. Jag sade ja, ja till för alltid. Det finns ingen som jag hellre skulle tillbringa för alltid med”, skrev Paris Hilton på Instagram under onsdagen.

Nu har hon på sin hemsida delat med sig av bilder på ringen – och den är allt annat än blygsam.

Det är ingen dålig ring hon bär, Paris Hilton.
Det är ingen dålig ring hon bär, Paris Hilton.

Läs mer:

Annons