Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paris Hilton har förlovat sig med affärsmannen Carter Reum

17 feb, 2021 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Efter 15 års vänskap började kärleken plötsligt spira mellan Paris Hilton och Carter Reum. Och nu har affärsmannen gått ner på knä och friat till sin kärlek. Se de romantiska bilderna här!
Annons
Fem saker du inte visste om Paris HiltonBrand logo
Fem saker du inte visste om Paris Hilton

Nollnoll-talets stora stilikon, hotellarvtagerskan Paris Hilton var efter år av tystnad återigen på tapeten så sent som i höstas. Den 14 september släpptes nämligen dokumentären om Paris Hilton, This is Paris, i vilken hon bland annat avslöjar att hon spelat en karaktär under alla dessa år.

Ett par månader efter annonserade Paris Hilton nyheten om att hon och affärsmannen Carter Reum, som hon har haft en relation med sedan början av 2020, försöker skaffa barn via IVF. Paris Hilton som nyss är fyllda 40 år, känner att hon behöver lite hjälp på traven av provrörsbefruktning. Inte för att hon tror att hon har problem att bli gravid, utan för att hon specifikt vill ha tvillingar.

– Vi genomgår IVF just nu så nu kan jag välja tvillingar, säger hon och poängterar att det faktiskt var vännen Kim Kardashian som tipsade henne om IVF – eftersom det uppges vara enklare att få tvillingar då.

– Jag kände inte ens till det. Men jag är så glad att hon gav mig det rådet och presenterade mig för sin läkare.

Annons

Carter Reum gick ner på knä: ”Jag sa ja till för alltid”

Nu kommer då nästa ljuvliga nyhet! Paret som till en början bara var goda vänner, och nu superduperkära – har gått och förlovat sig!

”När man hittar sin själsfrände, så vet man det bara. Du känner det. Min kärlek och jag har varit tillsammans sedan våran första dejt. Och lagom till min födelsedag arrangerade han en alldeles speciell resa till ett tropiskt paradis. När vi gick tillsammans på stranden, ledde Carter mig fram till ett ställe som var pyntat med blommor, och gick ner på knä. Jag sade ja, ja till för alltid. Det finns ingen som jag hellre skulle tillbringa för alltid med”, skriver Paris Hilton på sin Instagram samtidigt som hon publicerar en hel drös med bilder från det romantiska ögonblicket.

Paris Hiltons bröllopsplaner

Paris Hilton och affärsmannen Carter Reum har varit goda vänner i hela i 15 år innan det att romansen fick liv. Och i en ny intervju från bara härom månaden slog Paris Hilton fast att Carter Reum är hennes drömkille.

– Vi pratar hela tiden om våra bröllopsplaner, och vad våra framtida barn ska heta och allt sånt där, säger Hilton i The Trend Reporter with Mara enligt sajten Women's Health.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Annons