Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Elena Belles barnbeslut efter makens död

06 mar, 2021 
Hollywoodfrun Elena Belle förlorade plötsligt sin make Michael Theanne i en hjärtattack, och har sedan dess fått vara ensamstående förälder åt deras dotter Luna.
Nu har ett år gått sedan det tragiska dödsfallet, och Elena Belle delar med sig av sina tankar på framtiden – och om hon vill ha fler barn.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Det var för ett år sedan som Svenska Hollywoodfruar-profilen Elena Belle, 35, förlorade sin make Michael Theanne, 45, i en plötslig hjärtattack.

Theanne tog ut parets hundar på en morgonpromenad, men kollapsade på vägen hem, och var död på bara några ögonblick. Efter obduktionen visade det sig att han hade lidit av ett dolt hjärtfel som ingen hade vetat om.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, berättade Elena Belle för Expressen efter traumat.

Elena Belle och Michael Theanne hade dottern Luna, nu 3, tillsammans, som Elena Belle nu är ensamstående mamma åt. Hollywoodfrun har delat med sig av många fina bilder på dottern och hennes pappa tillsammans, och skrivit hur hon ska hålla minnet av Michael levande för Luna.

Annons

”Jag berättar för henne att han finns i hennes hjärta och är med henne hela tiden”, har Elena Belle skrivit på Instagram.

Elena Belles planer för henne och dottern Luna i framtiden

Efter dödsfallet valde Elena Belle att flytta från det stora huset till en mer skyddad lägenhet, då hon inte kände sig trygg ensam med sitt barn i huset där de också hade haft inbrott tidigare.

Nu försöker Elena Belle se framåt för henne och dottern. Än har hon ingen ny kärlek i sitt liv, men hon har inte stängt dörren för framtiden.

– Man vet aldrig, detta är inget man planerar. Livet har många överraskningar, säger Elena Belle till Hänt.

Nyligen fick hon också en fråga på Instagram, om huruvida hon vill ha fler barn eller inte.

”Fokuserar just nu på Luna, jag är helt ok med att bara ha ett barn”, skrev Elena Belle som svar.

Annons