Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Emma Stone på röda mattan första gången efter dotterns födsel

19 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Emma StoneS
I mitten på mars fick Emma Stone tillsammans med sin kära Dave McCary, sitt första barn. Nu för första gången sedan dotterns förlossning visar sig Emma Stone på röda mattan under en galapremiär.
Annons
6 saker om Emma Stone du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Emma Stone du kanske inte visste

I början av året börjades det tisslas och tasslas om att skådespelaren Emma Stone väntade sitt första barn ihop med sin kära komiker Dave McCary, något som flera amerikanska och brittiska medier rapporterade om då. Us Weekly publicerade bilder på skådespelaren och hennes vän på promenad – där Emmas gravidmage stod i centrum.

– Hon verkar väldigt glad och exalterad över att snart bli mamma, hon går hela tiden runt och tjoar och tjimmar, berättade en källa till sajten samtidigt som hen förklarade att Emma Stone fortfarande höll igång både vad gällde sociala livet och hälsolivet. Men att hon och maken ville hålla graviditeten hemlig.

Annons

Emma Stone höll sig hemma efter förlossningen

Och i mitten på mars kom den lilla dottern med storken till Emma Stone och Dave McCary. Ännu är dotterns namn hemligt, och de har heller inte visat upp henne för allmänheten. Paret Stone och McCary gillar helt enkelt att ha hemlisar.

– Emma har hållit sig hemma med maken och barnet. Hon håller sig så mycket hon kan under radarn, och bett att man ska respektera deras privatliv så här i början, avslöjade en källa för US Magazine strax efter förlossningen, och fortsatte:

– Hon försöker smälta alla otroliga intryck av sin första tid som mamma.

Emma Stone ut på tur i LA

Men härom veckan kunde fotografer se att Emma Stone lämnat hemmet och sin lilla bebbe för en avslappnad tripp på stan. Det i sköna blåjeans, svart tisha och kaffe i högsta hugg. En mysig och lugn stund för den nyblivna mamman alltså. Och nu visar hon sig ute igen – denna gång aningen mer uppklätt eftersom det var dags för filmpremiären av hennes nya rulle Cruella på plats på El Capitan Theatre i Los Angeles.

Annons

Emma Stone i Louis Vuitton på premiären

Under Emma Stones första röda mattan-premiär sedan förlossningen strålade hon såklart, men olikt sin karaktär Cruella de Vil på vita duken – lämnade hon pälsen hemma. Istället fick vi njuta av hennes läckra Louis Vuitton kostym, vilken hon matchade med en röd clutch av samma märke.

Emma Stone på röda mattan – 2 månader efter förlossningen

Emma Stone arrives at the premiere of "Cruella" at the El Capitan Theatre on Tuesday, May 18, 2021, i Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) CAPM218
Sminkat och smyckat ögonen med pärlor!
Emma Stone på biopremiären av "Cruella" på the El Capitan Theatre torsdagen den 18 maj, 2021, i Los Angeles.
Vilket svall!
helkropssbild på Emma Stone på biopremiären av "Cruella" på the El Capitan Theatre torsdagen den 18 maj, 2021, i Los Angeles.
De röda accessoarerna (och naglarna) är en homage till karaktären Cruella de Vil – eftersom det är hennes favoritfärg!
Annons